Çözüldü Her sunucu da sadece 1 tane plugin mantığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba arkadaşlar ben bir kaç paket hazirliyorum kendimce faction skyblock gibi gibi şimdi ben sahtelobi ile lobi nin paketlerini bitrdim paket de demiyim çünki tek bir eklentide bir çok özellik bulunmakta normal de sahtelobi sunucunuz da gereken şeyler 10 veya 8 taneyken benim paketim de 2 tane var
Sizce sahtelobi için ne eklenebilir ve ne farklilik katabilir söyler misiniz?
Ek olarak bu paketi sizce ücretsiz veya ücretli vermelimiyim?
Onlarda şunlar:
Kod:
Tüm bu pluginleri tek bir plugin de yaptım sizce nasıl? daha fazla ne eklenebilir?
AntiJoinBot(Proxyleri engellemiştim zaten) 
SpawnTP
ViaVersion
İsimBugFixed
WorldEdit
WorldGuard
Skript(Skript gereği duymadigim için)
MyCommand
SkinsRestorer
TitleManager
AntiWDL(Benim yaptigim daha gelişmiş)
CustomJoinİtems
CommandBlock(Bazi komutlar hariç tüm komutlari erişime kapattigim için gerek duymadim)
PacketFix(Crash Engelleyici)
Adsız.png

çok uğraşmadiysan ücretsiz olarak verebilirsin ama satarsan alanin olur tabiki

Merhaba arkadaşlar ben bir kaç paket hazirliyorum kendimce faction skyblock gibi gibi şimdi ben sahtelobi ile lobi nin paketlerini bitrdim paket de demiyim çünki tek bir eklentide bir çok özellik bulunmakta normal de sahtelobi sunucunuz da gereken şeyler 10 veya 8 taneyken benim paketim de 2 tane var
Sizce sahtelobi için ne eklenebilir ve ne farklilik katabilir söyler misiniz?
Ek olarak bu paketi sizce ücretsiz veya ücretli vermelimiyim?
Onlarda şunlar:
Kod:
Tüm bu pluginleri tek bir plugin de yaptım sizce nasıl? daha fazla ne eklenebilir?
AntiJoinBot(Proxyleri engellemiştim zaten)
SpawnTP
ViaVersion
İsimBugFixed
WorldEdit
WorldGuard
Skript(Skript gereği duymadigim için)
MyCommand
SkinsRestorer
TitleManager
AntiWDL(Benim yaptigim daha gelişmiş)
CustomJoinİtems
CommandBlock(Bazi komutlar hariç tüm komutlari erişime kapattigim için gerek duymadim)
PacketFix(Crash Engelleyici)
Ekli dosyayı görüntüle 47010
@SYN_T3SL4 'da böyle bir şey yapıyordu nerdeyse tüm pluginleri birleştirip tek bir plugin haline getiriyordu.Oldukça güzel yapmışsın onaylı satıcı alıp satabilirsin sana kalmış ya da ücretsiz bir şekilde paylaşırsın.

@SYN_T3SL4 'da böyle bir şey yapıyordu nerdeyse tüm pluginleri birleştirip tek bir plugin haline getiriyordu.Oldukça güzel yapmışsın onaylı satıcı alıp satabilirsin sana kalmış ya da ücretsiz bir şekilde paylaşırsın.
Aynen halil benden daha yetenekli ben de elimden geldigince yapiyorum onayli satiş tagi alirsam belki satabilirim ama ücretsiz paylaşmayi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl