Çözüldü Her restartta her dünyada oyuncuların prefixi gidiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusufemirxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 521
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufemirxd

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
117
Minecraft
yusufemird

Discord:

Yusuf Emir#3303

Her restartta her dünyada oyuncuların prefixi gidiyor <- Evet sorun tam olarak da bu.

Sunucuya her restart attığımda her dünyada ayrı ayrı olmak üzere prefixler gidiyor ve /manload yapmam gerekiyor. Neden böyle oldu hiç anlamadım :(

groups.yml'nin yedeğini alıp groupmanagerı sıfırdan surucu sürümünüze uygun sürümüyle tekrardan kurmayı deneyin.

groups.yml'nin yedeğini alıp groupmanagerı sıfırdan surucu sürümünüze uygun sürümüyle tekrardan kurmayı deneyin.
permissionlar vs. gider mi? tekrardan mı yapmak gerekir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sanırsam sorunu anladım groupmanager -> worlds -> içerisinde hem mapler diye bir dünya için var hemde world dünyası için var hepsini bir yerde toplayamıyor muyum? acaba.. ikisine de aynı şeyleri atasam sanırsam çözülü r?1

groups.yml'nin yedeğini aldığınız sürece gitmemesi lazım. aşağıda işaretlediğim dosya hariç diğerlerini silip deneyebilirsiniz. eğer gene emin değilseniz groupmanager dosyasının tamamını yedek olarak alın.

Adsız.png

Her dünyada ayrı grup oluşturuyor olabilir. worlds klasörünün içine girip kontrol ediniz. Anlamazsanız ss atınız.

Her restartta her dünyada oyuncuların prefixi gidiyor <- Evet sorun tam olarak da bu.

Sunucuya her restart attığımda her dünyada ayrı ayrı olmak üzere prefixler gidiyor ve /manload yapmam gerekiyor. Neden böyle oldu hiç anlamadım :(

GroupManager'i silip farklı sürümünü deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl