Çözüldü Her Reset'de Ormandaki Belirli Bir Bloğun Silinmesi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gideon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 595
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gideon

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
5 Ocak 2022
Mesajlar
8
Elmaslar
1
Puan
400
Yaş
23
Minecraft
HoogieTR

Discord:

Gideon#8465

Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi her reset'de hem worldedit'le yaparak hem elimle yaparak denemiş ve dünyayı silip 0dan schematicle tekrardan ormanı koymuş olmama rağmen fotoğrafda gördüğünüz kısım siliniyor. Ne sebep olabilir plugin olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Worldedit pluginim: Fawe
Worldguard mevcut.

resim_2022-01-05_172045.png
 
Son düzenleme:
Hocam merhabalar kapatmadan önce save-all çektiğinize emin misiniz ?
 
Sunucunuzu /stop ile durdurmanız gerekiyor. Log dosyanızı atar mısınız?
 
Hocam stop çekince otomatik save alıyor zaten?

Hocam linux makine zaten stop çekmeden kapatamıyorum.
CTRL + A ve K kombinasyonunu kullandığınızda Screen'i kapatmış olursunuz, aynı Windows'da pencereyi direk kapatmak gibi. Log dosyanızı atarsanız yardımcı olabilirim.
 
Bir şansla dünya klasöründeki region dosyasında bir hata olabilir. Yeni bir dünya yaratarak bütün işlemleri tekrarlayıp, deneyebilir misiniz? Eğer o dünyada aynı sorunla karşılaşmazsanız, sorunun kaynağı region dosyası olabilir.
 
Bir şansla dünya klasöründeki region dosyasında bir hata olabilir. Yeni bir dünya yaratarak bütün işlemleri tekrarlayıp, deneyebilir misiniz? Eğer o dünyada aynı sorunla karşılaşmazsanız, sorunun kaynağı region dosyası olabilir.
Seed ile 0dan oluşturdum schematic ile tekrardan koydum yazıyor hocam konuda.
 
Dünya klasörünün içindeki belli başlı dosyaları silerek tekrar denermisin
Reis Allah razı olsun senden dünya içinde dünya olmuş nasıl olduğunu bilmediğim bi şekilde. Kralsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst