Her oyuncuya özel olan Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HyperionDev

Her zaman, en iyisi!
Elmaslar
494
Discord İzni
Minecraft
HyperionDev

Discord:

efekurban

Oyuncular /gezegen komutunu falan girdiklerinde otomatik bir harita oluşturacak bu dünya farklı olucak ve oyuncu orayı keşfedecek fakat dünyanın sonsuz olmaması gerekiyor. Bunu SkyBlock pluginleriyle vb yapabiliyor muyuz yada farklı bir plugin varmı bilmiyorum, bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Oyuncular /gezegen komutunu falan girdiklerinde otomatik bir harita oluşturacak bu dünya farklı olucak ve oyuncu orayı keşfedecek fakat dünyanın sonsuz olmaması gerekiyor. Bunu SkyBlock pluginleriyle vb yapabiliyor muyuz yada farklı bir plugin varmı bilmiyorum, bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
hmm farklı dünyalar lag yapar askyblockta özel schematic oluştururaunuz altona katman kayası döşersiniz adanın koruma boyutunuda 500x500 veya 1000x1000 yaparsınız olur biter

veya bentoboxun caveblock addonuna bakabilirsiniz( 1.13 içindir bentobox )

İstediğiniz şey imkanlı ama sunucu 10-20 dünya sonrasında ölür. Bunun yerine schematic ile bir şeyler yapabilirsiniz.

Böyle bir plugin vardır fakat ben ismini bilmiyorum. Biraz mantık yürüttüm ve "ASkyBlock" plugininin dünya ayarlarını değiştirip herkese ayrı dünya olarak ayarlayabilirsiniz bence.

Amacım burada: ASkyBlock veya BentoBox fark etmeksizin RASTGELE olarak adalar oluşturmak örn: /gezegenim komutu girildiğinde rastgele bir dünya verecek her dünyada aynı oranda demir veya elmas falan olsun istemiyorum bunu nasıl yapabilirim?

İstediğin şeyi ücretsiz bulabileceğini sanmıyorum ama arkadaşların dediği gibi askyblockla kendin ada tarzını değişitirsin o şekilde olur anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl