Ücretli Her konuda tecrübeli biri istemez misiniz? Her türlü projeye açığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 342831

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
424
Merhabalar, vaktim olmadığı için konuyu yapay zekaya yazdırmak zorunda kaldım bilginiz olsun.
Sunucu olması şart değil, diğer platformlara da açığım ve vaktimi ayıracak bir proje arıyorum.

Java dilinde uzmanlaşmış, Minecraft eklenti (plugin) geliştirme alanında bir süredir aktif çalışan bir geliştiriciyim. Spigot, Paper ve Bukkit tabanlı sunucular için özel sistemler, görev yapıları ve GUI menüleri tasarladım. Maven altyapısı ve IntelliJ IDEA ile yapılandırılmış, ölçeklenebilir ve sürdürülebilir projeler geliştirmekteyim. Kod kalitesi, yapılandırma yönetimi ve oyun içi kullanıcı deneyimi benim için ön plandadır. Freelance ve takım çalışmasına uygun, çözüm odaklı bir yazılım geliştiriciyim.

Bunun yanında, geçmişte aktif olarak Minecraft sunucuları kurup yönettim; hem teknik yapılandırma (plugin yönetimi, performans optimizasyonu) hem de topluluk tarafında deneyim kazandım. Aynı zamanda, LeaderOS panel sistemi ile tam entegre oyun sunucuları ve dijital mağazalar yönettim; tema özelleştirmeleri, ürün konfigürasyonları ve altyapı kurulumu gibi süreçlerde aktif rol aldım. Ayrıca, XenForo forum altyapısı üzerinde topluluk forumları kurma, tema ve eklenti düzenleme gibi konularda da tecrübeye sahibim.

Teknik becerilerime ek olarak, WordPress tabanlı blog siteleri için içerik yazarlığı yaptım. SEO uyumlu içerik üretimi, kategori yapılandırması ve kullanıcı odaklı metin yazımı konularında deneyim sahibiyim. Daha önce MC-TR üzerinde ekip yöneticisi ve zaman zaman metin yazarlığı yaptım.

Kısaca; java, plugin, sunucu yönetimi, xenforo ve leaderos panel bilgisi, website blog metin yazarlığı gibi çeşitli platform ve yetenekler konusunda bilgi birikimine sahibimdir. Adım Burak 20 yaşındayım askerliğimi bitirdim. Zaman zaman bol vaktim oluyor ve vaktimi ayıracak bir proje arıyorum. Ancak bu tecrübelerim karşılığında net bir ücret talep ediyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl