xMatti
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- xMatti
Discord:
iamxmatti
iamxmatti
iamxmatti
A dünyasında /sethome ev diyerek evini kaydeden biri sadece A dünyasında /home yazınca sadece o dünya da aldığı home leri görebilsin ve ışınlanabilsin. Survival sunucum için lazım çoklu dünyalar yapıcağım.Nasıl birşey istiyorsunuz biraz daha açarak konuşur musunuz lütfen?
iamxmatti
Deniyeyim geri dönücem hocam.JavaScript:command /sethome [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if length of argument 1 <= 15: if {evler::%player%::%arg 1%} is not set: add arg 1 to {evisim::%world%::%player%::*} set {evler::%world%::%player%::%arg 1%} to player's location send "&c%arg 1% &7adlı bölge başarıyla evlerinize eklendi." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunmakta. Silmek için: &e/evsil" to player else: send "&7Ev ismi en fazla 15 harf içerebilir." to player else: send "&7Lütfen kaydetmek istediğiniz evin adını girin." to player command /delhome [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if {evisim::%world%::%player%::*} contains arg 1: delete {evler::%world%::%player%::%arg 1%} remove arg 1 from {evisim::%world%::%player%::*} send "&c%arg 1% &7adlı eviniz &abaşarıyla &7silindi." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunamadı." to player else: send "&7Lütfen silmek istediğiniz evin ismini girin." to player command /home [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if {evisim::%world%::%player%::*} contains arg 1: teleport player to {evler::%world%::%player%::%arg 1%} send "&a%arg 1% &7adlı evinize ışınlandınız." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunamadı." to player else: if amount of {evisim::%world%::%player%::*} is bigger than 1: send "&eEvleriniz: &7%{evisim::%world%::%player%::*}%" to player else: execute player command "ev ev"
iamxmatti
Sanırım oldu hocam hata filan bulursam iletirim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.JavaScript:command /sethome [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if length of argument 1 <= 15: if {evler::%player%::%arg 1%} is not set: add arg 1 to {evisim::%world%::%player%::*} set {evler::%world%::%player%::%arg 1%} to player's location send "&c%arg 1% &7adlı bölge başarıyla evlerinize eklendi." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunmakta. Silmek için: &e/evsil" to player else: send "&7Ev ismi en fazla 15 harf içerebilir." to player else: send "&7Lütfen kaydetmek istediğiniz evin adını girin." to player command /delhome [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if {evisim::%world%::%player%::*} contains arg 1: delete {evler::%world%::%player%::%arg 1%} remove arg 1 from {evisim::%world%::%player%::*} send "&c%arg 1% &7adlı eviniz &abaşarıyla &7silindi." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunamadı." to player else: send "&7Lütfen silmek istediğiniz evin ismini girin." to player command /home [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if {evisim::%world%::%player%::*} contains arg 1: teleport player to {evler::%world%::%player%::%arg 1%} send "&a%arg 1% &7adlı evinize ışınlandınız." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunamadı." to player else: if amount of {evisim::%world%::%player%::*} is bigger than 1: send "&eEvleriniz: &7%{evisim::%world%::%player%::*}%" to player else: execute player command "ev ev"
iamxmatti
iamxmatti
Tamam sorunu buldum hocam teşekkürler.essentials ile alakalıdır o zaman ona benim yapabileceğim birşey yok komutlar aynı olduğu için çakışıyorlar mecbur ya essentials üzerinden home modülünü devre dışı bırakacaksın ya da skriptte ki komutları değişeceksin
iamxmatti
Hocam hak filanda ekleyebilirmiyiz luckperms kullanıyorum ordan yetki vericemessentials ile alakalıdır o zaman ona benim yapabileceğim birşey yok komutlar aynı olduğu için çakışıyorlar mecbur ya essentials üzerinden home modülünü devre dışı bırakacaksın ya da skriptte ki komutları değişeceksin
iamxmatti
Hocam mesela sethomehak.1 yazınca 1 hak olsun gibisi yani luckperms den ben belirlemek isterim. Öyle yapabilir miyiz?JavaScript:command /sethome [<text>]: trigger: if arg 1 is set: if length of argument 1 <= 15: if {evler::%player%::%arg 1%} is not set: # Burada oyuncunun sethome hakkını kontrol ediyoruz # Eğer oyuncunun sethome hakkı, kaydettiği ev sayısından fazla veya eşitse, ev kaydedebilir # Aksi halde, bir hata mesajı gönderiyoruz if {sethomehakki::%player%} is greater than or equal to amount of {evisim::%world%::%player%::*}: # Burada oyuncunun hangi yetkiye sahip olduğunu kontrol ediyoruz # Eğer oyuncu sk.sethome1 yetkisine sahipse, en fazla 5 ev kaydedebilir # Eğer oyuncu sk.sethome2 yetkisine sahipse, en fazla 10 ev kaydedebilir # Eğer oyuncu herhangi bir yetkiye sahip değilse, bir hata mesajı gönderiyoruz if player has permission "sk.sethome1": if amount of {evisim::%world%::%player%::*} is less than or equal to 5: add arg 1 to {evisim::%world%::%player%::*} set {evler::%world%::%player%::%arg 1%} to player's location send "&c%arg 1% &7adlı bölge başarıyla evlerinize eklendi." to player else: send "&cSadece 5 adet ev kaydedebilirsiniz. Daha fazla ev kaydetmek için sk.sethome2 yetkisi satın alın." to player else if player has permission "sk.sethome2": if amount of {evisim::%world%::%player%::*} is less than or equal to 10: add arg 1 to {evisim::%world%::%player%::*} set {evler::%world%::%player%::%arg 1%} to player's location send "&c%arg 1% &7adlı bölge başarıyla evlerinize eklendi." to player else: send "&cSadece 10 adet ev kaydedebilirsiniz. Daha fazla ev kaydetmek için başka bir yetki satın alın." to player else: send "&cEv kaydetmek için sk.sethome1 veya sk.sethome2 yetkisine sahip olmanız gerekiyor." to player else: send "&cSadece %{sethomehakki::%player%}% adet ev kaydedebilirsiniz. Daha fazla ev kaydetmek için sethome hakkı satın alın." to player else: send "&cBu isimde bir eviniz bulunmakta. Silmek için: &e/evsil" to player else: send "&7Ev ismi en fazla 15 harf içerebilir." to player else: send "&7Lütfen kaydetmek istediğiniz evin adını girin." to player
Umarım bu sana yardımcı olur.
iamxmatti
Ben aynı essentials gibi istemiştim aynı onun gibiyse sıkıntı yok.Benim yaptığımda da zaten luckperms desteği var örnek adama sk.sethome1 permini verdin mi max 5 tane ev kaydedebiliyor benim yaptığım daha sağlıklı, sen isteğe göre sayıyı değiştirebiliyorsun zaten.
iamxmatti
Ben direk perm ile istemiştimŞöyle düşün adama sk.sethome1 permini verdiysen adam senin belirlediğin sayıya kadar alabiliyor, sen bu sayıyı kafana göre değiştirebilirsin. Permission ismini değişmene uğraşmana falan gerek kalmıyor bu sayede.
iamxmatti
iamxmatti
Neyse sanırım yardımcı olacak başka biri yok konu kapanabilir.Zaten bir permission bu ama permission için sınırlama sayısını sen belirliyorsun işte bu kadar yani.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!