OmerFaru54841515k
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
command /wcd [<text>] [<text>]:
trigger:
if arg-1 is "1":
loop all players:
if loop-player's world is "dünya1" or "dünya2":
send "%arg 2%" to loop-player
if arg-1 is "2":
loop all players:
if loop-player's world is "dünya3":
send "%arg 2%" to loop-player
options:
duyuruprefix: &e&lDUYURU
duyurukacdakikadabir: 3
command /duyuru [<text>] [<text>]:
permission: sk.duyuru
permission message: &cBunu yapmak için yetkin yok!
trigger:
if arg 1 is "liste":
send "&5&l|----------&b&lDUYURU LISTESI&5&l----------|"
set {_numara} to 1
loop {duyurular::*}:
set {numara.%loop-value%} to {_numara}
send "%{numara.%loop-value%}%. %loop-value%"
add 1 to {_numara}
if arg 1 is "ekle":
if arg 2 is set:
add colored arg-2 to {duyurular::*}
send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla eklendi!"
else:
send " {@duyuruprefix} &cDuyuruyu yazmadın!"
if arg 1 is "sil":
set {_silindi} to false
loop {duyurular::*}:
if "%{numara.%loop-value%}%" is "%arg 2%":
remove loop-value from {duyurular::*}
delete {numara.%loop-value%}
send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla silindi!"
set {_silindi} to true
exit loop
if {_silindi} is false:
send " {@duyuruprefix} &cDuyuru bulunamadı!"
stop
if arg 1 is "yardim":
send " "
send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|"
send " "
send " &e/duyuru liste &f| &2Duyuruları listeler."
send " &e/duyuru ekle &f| &2Yeni duyuru ekler."
send " &e/duyuru sil <duyuru numarası> &f| &2Duyuruyu siler."
send " &4NOT: &3Duyuru numarasına listeden bakabilirsiniz."
send " &4NOT: &3Duyurular {@duyurukacdakikadabir} dakikada bir çıkmaktadır!"
send " "
send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|"
send " "
if arg 1 is not set:
send " {@duyuruprefix} &3/duyur yardim &2yazarak komutlara bakın."
every {@duyurukacdakikadabir} minutes:
set {_duyuru} to random element out of {duyurular::*}
broadcast " "
broadcast " &c&m~~~~~~~~&e&l {@duyuruprefix} &c&m~~~~~~~~"
broadcast " &7»&r %{_duyuru}%"
broadcast " "
Alıntıdır!Kod:options: duyuruprefix: &e&lDUYURU duyurukacdakikadabir: 3 command /duyuru [<text>] [<text>]: permission: sk.duyuru permission message: &cBunu yapmak için yetkin yok! trigger: if arg 1 is "liste": send "&5&l|----------&b&lDUYURU LISTESI&5&l----------|" set {_numara} to 1 loop {duyurular::*}: set {numara.%loop-value%} to {_numara} send "%{numara.%loop-value%}%. %loop-value%" add 1 to {_numara} if arg 1 is "ekle": if arg 2 is set: add colored arg-2 to {duyurular::*} send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla eklendi!" else: send " {@duyuruprefix} &cDuyuruyu yazmadın!" if arg 1 is "sil": set {_silindi} to false loop {duyurular::*}: if "%{numara.%loop-value%}%" is "%arg 2%": remove loop-value from {duyurular::*} delete {numara.%loop-value%} send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla silindi!" set {_silindi} to true exit loop if {_silindi} is false: send " {@duyuruprefix} &cDuyuru bulunamadı!" stop if arg 1 is "yardim": send " " send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|" send " " send " &e/duyuru liste &f| &2Duyuruları listeler." send " &e/duyuru ekle &f| &2Yeni duyuru ekler." send " &e/duyuru sil <duyuru numarası> &f| &2Duyuruyu siler." send " &4NOT: &3Duyuru numarasına listeden bakabilirsiniz." send " &4NOT: &3Duyurular {@duyurukacdakikadabir} dakikada bir çıkmaktadır!" send " " send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|" send " " if arg 1 is not set: send " {@duyuruprefix} &3/duyur yardim &2yazarak komutlara bakın." every {@duyurukacdakikadabir} minutes: set {_duyuru} to random element out of {duyurular::*} broadcast " " broadcast " &c&m~~~~~~~~&e&l {@duyuruprefix} &c&m~~~~~~~~" broadcast " &7»&r %{_duyuru}%" broadcast " "
Dünya değişerek yapabilir.
Yaptımda hiç bişi olmuyor/duyurd DÜNYA-ADI DUYURU
ÇalışmıyorŞunu kullan;
Kod:command /wcd [<text>] [<text>]: trigger: if arg-1 is "1": loop all players: if loop-player's world is "dünya1" or "dünya2": send "%arg 2%" to loop-player if arg-1 is "2": loop all players: if loop-player's world is "dünya3": send "%arg 2%" to loop-player
Her dünyada aynısı çıkıyorAlıntıdır!Kod:options: duyuruprefix: &e&lDUYURU duyurukacdakikadabir: 3 command /duyuru [<text>] [<text>]: permission: sk.duyuru permission message: &cBunu yapmak için yetkin yok! trigger: if arg 1 is "liste": send "&5&l|----------&b&lDUYURU LISTESI&5&l----------|" set {_numara} to 1 loop {duyurular::*}: set {numara.%loop-value%} to {_numara} send "%{numara.%loop-value%}%. %loop-value%" add 1 to {_numara} if arg 1 is "ekle": if arg 2 is set: add colored arg-2 to {duyurular::*} send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla eklendi!" else: send " {@duyuruprefix} &cDuyuruyu yazmadın!" if arg 1 is "sil": set {_silindi} to false loop {duyurular::*}: if "%{numara.%loop-value%}%" is "%arg 2%": remove loop-value from {duyurular::*} delete {numara.%loop-value%} send " {@duyuruprefix} &bDuyuru başarıyla silindi!" set {_silindi} to true exit loop if {_silindi} is false: send " {@duyuruprefix} &cDuyuru bulunamadı!" stop if arg 1 is "yardim": send " " send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|" send " " send " &e/duyuru liste &f| &2Duyuruları listeler." send " &e/duyuru ekle &f| &2Yeni duyuru ekler." send " &e/duyuru sil <duyuru numarası> &f| &2Duyuruyu siler." send " &4NOT: &3Duyuru numarasına listeden bakabilirsiniz." send " &4NOT: &3Duyurular {@duyurukacdakikadabir} dakikada bir çıkmaktadır!" send " " send " &5&l|----------&6&lDUYURU YARDIM&5&l----------|" send " " if arg 1 is not set: send " {@duyuruprefix} &3/duyur yardim &2yazarak komutlara bakın." every {@duyurukacdakikadabir} minutes: set {_duyuru} to random element out of {duyurular::*} broadcast " " broadcast " &c&m~~~~~~~~&e&l {@duyuruprefix} &c&m~~~~~~~~" broadcast " &7»&r %{_duyuru}%" broadcast " "
Fhalinkz#6825
Yaptımda hiç bişi olmuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çalışmıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Her dünyada aynısı çıkıyor
Fhalinkz#6825
Merhaba benim attığım sk ile şunları yapmalısınız.
Dünya1 dünya2 ve dünya3 Yerine kendi dünyalarınızı yazın.
Oyun içinden /wcd (yazdığınız dünyaya göre ) 1 MESAJ
Şeklinde dener misiniz?
OLMADIMerhaba benim attığım sk ile şunları yapmalısınız.
Dünya1 dünya2 ve dünya3 Yerine kendi dünyalarınızı yazın.
Oyun içinden /wcd (yazdığınız dünyaya göre ) 1 MESAJ
Şeklinde dener misiniz?
OLMADI
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!