OmerFaru54841515k
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Bungecoardsız yapmak istiyorum yanlızBungeecord -
Lobi
- Faction - Skyblock
Bungecoardsız yapmak istiyorum yanlız
İmkansızmı yani ?Aternos, serverpro gibi yerlerden sunucu kurmayın, kendinize de oyuncularınıza da işkence etmeyin.
Fhalinkz#6825
İmkansızmı yani ?
İmkansız değil yapılabilir. Ama oyunculara işkence, gereksiz.İmkansızmı yani ?
Zaten ben oyuncu çekmicem sadece amacım Aternostan hub yapılabileceğini göstermek ve bu sw yi yaptıktan sonra Keyubu veya Batihosta geçeceğim.İmkansız değil yapılabilir. Ama oyunculara işkence, gereksiz.
Zaten ben oyuncu çekmicem sadece amacım Aternostan hub yapılabileceğini göstermek ve bu sw yi yaptıktan sonra Keyubu veya Batihosta geçeceğim.Tutmaz. Boşuna uğraşmış olursun.
Fhalinkz#6825
Zaten ben oyuncu çekmicem sadece amacım Aternostan hub yapılabileceğini göstermek ve bu sw yi yaptıktan sonra Keyubu veya Batihosta geçeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Zaten ben oyuncu çekmicem sadece amacım Aternostan hub yapılabileceğini göstermek ve bu sw yi yaptıktan sonra Keyubu veya Batihosta geçeceğim.
Port açtım her şeyini yaptım fakatSunucuyu kendi bilgisayarından kurmanı tavsiye ederim.
Dostum direkt olarakile warp yazıldığında hepsinde farklı açabilirsinKod:world of player contains "dünyaismi"
(...) world of player is "world": (...)
ShortPallMall#6092
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!