I don't know
Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
- Elmaslar
- 80
- Minecraft
- I don't know
Discord:
I don't know
I don't know
TheLudoBile#3485
I don't know
knk zaten sk istiyorum para vermesini değil para almasını 1 m ile 1 ₺ arası(sk kabul ediyorsanız) hangi aralıklarda rastgele para versin?
I don't know
hayır factions
Merhaba, konuyu yanlış kategoriye açmışsınız. Yanlış kategoriye açtığınız için doğru kategoriye yönlendiriyorum. Bu arada Survival için mi?
konuyu okusanız anlardınız :D Skript :DKonu yanlış yere açılmış ve skript mi yada pluginmi istiyorsunuz belirtseniz iyi olur.
atomickill7
Furkan Oruc#8686
On death of player:
execute player command "/addmoney"
options:
min.money: 17
max.money: 170
function addMoneyRandom(player:player, min:integer, max:integer) :: integer:
set {_min} to random integer between {_min} and {_max}
add {_min} to the {_player}'s balance
return {_min}
command addmoney [<integer>] [<integer>]:
trigger:
if arg-1 is set:
message "your current balance %player's balance% dollars(+%addMoneyRandom(player,arg-1 and arg-2%)"
else:
message "your current balance %player's balance% dollars(+%addMoneyRandom(player,{@min.money} and {@max.money})%)"
I don't know
JavaScript:on death: remove random integer between 1000000 and 1000000000 to player's balance
2nizede çok teşekkürler !Sanırım böyle bir şey istediniz
Kod:On death of player: execute player command "/addmoney" options: min.money: 17 max.money: 170 function addMoneyRandom(player:player, min:integer, max:integer) :: integer: set {_min} to random integer between {_min} and {_max} add {_min} to the {_player}'s balance return {_min} command addmoney [<integer>] [<integer>]: trigger: if arg-1 is set: message "your current balance %player's balance% dollars(+%addMoneyRandom(player,arg-1 and arg-2%)" else: message "your current balance %player's balance% dollars(+%addMoneyRandom(player,{@min.money} and {@max.money})%)"
Furkan Oruc#8686
Hangimizinki daha yararlı oldu belirtirmisin2nizede çok teşekkürler !
I don't know
sen daha detaylı yapmışsın fakat şunu unutmuşsun eğer bir kişi bu komutu bulur ise bug niteliği kazana bilir.Hangimizinki daha yararlı oldu belirtirmisin
Furkan Oruc#8686
Perm eklenebilirdisen daha detaylı yapmışsın fakat şunu unutmuşsun eğer bir kişi bu komutu bulur ise bug niteliği kazana bilir.
o neden ile diğer skripti kullandım.
I don't know
eklemeyi biliyorum seninki daha yararlı gibi ama hızlı olmalıyım sunucuyu açmam gerek :DPerm eklenebilirdi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!