Hepimize Geçmiş Olsun! Builder Cape artık en nadir capeler arasında

mustafa_8907

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
359
Minecraft
mustafa8907

Discord:

mustafa_8907

Merhaba MCTR
Son zamanlarda çıkan yeni cape ve bu konudaki isyanlarımı dile getireceğim

1000012906.webp

Minecraft Son Zamanlarda iki yeni cape duyurdu Builder Cape ve Crafter Cape

Crafter Cape boşverin onun için Londra'ya gitmek kazık gibi TwichCon etkinliği için zaten sona erdi

Builder Cape hala devam etmesi gerekiyordu Twich Platformunda ancak...

Son Zamanlarda Minecraft dünyasında bilinen bir isim sosyal medya hesabında Crafter Cape için sorun yaşandığını ve Twich support e-posta gösterdi içerik aynen şu şekilde;

"Merhabalar Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz
yaşadığınız olumsuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu dile getirmek isteriz

Bildirdiğiniz Bir sorun değil elimizdeki kodların bitmesinden kaynaklı bir sorun Kampanya Ortağımızdan aldığımız kodlar için yaptığımız sözleşme yeni kod gelmeyecegini işaret ediyor.

Saygılarımızla Twich Destek Ekibi
"

Builder Cape artık topluluğa dağıtılan capeler arasında en nadir 3.Cape oldu

Menance Cape 1M~ hesapta mevcut

Purple Heart 0.5M~ hesapta mevcut

Builder Cape 86.000~ hesapta mevcut

İşin Komik Kısmı hepsi Twichde dağıtıldı.

Yorumlarım:

Şahsen Capeyi anlamadım hatadan dolayı maalesef,
Fakat çok saçma bu dünyanın en çok oynanan oyunu ve Bu Kodlar fiziksel değil tek tıkla 10.000 adet üretilen dijital kodlar

Dijital Kodların bir stoğu olması işin en komik yanı dalga geçilen cape oyunun en nadir capesi oldu

Ayrıca bu kodlar Crafter Cape gibi fiziksel değil çok saçma

Muhtemelen boş vereceğim veya bilinen E-Pin Sitesinden alacağım kinguin vs.

Sizler Bu saçma konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum 👇

Şuanda mevcut kullanım 91K, bu sadece kullananları gösterir, mesela benim gibi hesabına alıp kullanmayan daha çok kişi var.Twitch'e sınırlı sayıda stok verildiğini görmüştüm ama Tiktok'tan baya kod elde eden arkadaşlarım da olmuştu.Event beklenildiğinden daha uzun süre de devam etti.Experience cape bile o kadar değer kazanmamışken bunun değerli olabileceğini hiç sanmıyorum.

Şuanda mevcut kullanım 91K, bu sadece kullananları gösterir, mesela benim gibi hesabına alıp kullanmayan daha çok kişi var.Twitch'e sınırlı sayıda stok verildiğini görmüştüm ama Tiktok'tan baya kod elde eden arkadaşlarım da olmuştu.Event beklenildiğinden daha uzun süre de devam etti.Experience cape bile o kadar değer kazanmamışken bunun değerli olabileceğini hiç sanmıyorum.
Dediğinizi inceledim evet haklısınız hesabına alan sayısı 200k ancak onu söylemek istiyorum

Son düzenleme:
Videoda 200k kişinin claimlediğini söylüyor hocam en azından altyazı öyle idi
Tam olarak hangi dakikasında? Videoda 200K ile ilgili bir şey göremedim.2:55'De sadece namemc üzerinden değerlendirme yapıyor ve burada 200K'da geçmiyor.

Tam olarak hangi dakikasında? Videoda 200K ile ilgili bir şey göremedim.2:55'De sadece namemc üzerinden değerlendirme yapıyor ve burada 200K'da geçmiyor.
ben o name mç olayında 200k demişti orayı sanmışım üzgünüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl