--> Hemen Gel <-- | byBluera | AirPegasus[2.0] Plugin Paketi | Havalara Uçucaksın! | [Alıntı]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Black-Spy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black-Spy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
209
Minecraft
TOM547
zRYlEO.png

Yeni plugin paketimle karşınızdayım, yepyeni pluginler, lagsız!
7mPXYa.png

AlphaChest
AuthMe
AutoMessage
AutoSaver
ChestShop
Citizens
ClearLag
CombatProtector
DisguiseCraft
DragonCast
Essentials
Factions
GroupManager
HatMe
HeadDrops
iConomy
Jobs
LeItRain
Lockatte
MotdManager
Multiverse-Core
NametagEdit - Yeni!
NoCheatPlus
NoPl
PlotMe
ProtocoLib
RegenBlock - Düzenlendi!
SafeFire
Sentry
ShowCaseStandlone
SifreliOP
SimpleVIPPerks
Smileychat
Super-Jetpack - Yeni!
TimTheEnchanter
Vault
WorldEdit
WorldGuard
8nQ2DV.png

QXWYpZ.png

b8YMLb.png

XWJqEk.png

P3B6D5.png

Yardım bölümüne hoşgeldiniz. Öncelikle Yeni Olan Pluginler:

NAMETAGEDIT
Komutlar:
/ne prefix
/ne suffix
/ne reload
/ne update
Yetkiler:
NametagEdit.use
NametagEdit.useall
NametagEdit.reload
NametagEdit.update

Karakterimizin üstündeki yazıyı değiştirir veya renkli yapar.

SUPER-JETPACK
Komutlar:
Yok.
Yetkiler:
Yok.
Jetpack Yapılışı:

jetpack.png

Uçmak için "LSHIFT" tuşuna basın.
1PrDXD.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@byBluera
AirPegasus[2.0]

Alıntıdır Bilginize !!!

Son düzenleme:
Muhteşem plugin paketi.Böyle devam;teşekkürler.

hll olsun kardeş vallaha tebrik ediyorum ellerine sağlık belliki pluginler üzerinde çok uğrasmıssın ki böle gzl olmus dicek bişey bulamıyorum tek kelimeyle MUHTESEM

Basarılarını Devamını beklerim kardesim böle gidersen çok iyi bi pluginer olabilirsin Bol Sans :)[DOUBLEPOST=1426954672,1426954529][/DOUBLEPOST]Bide mediafire link i ni ayarlarmısın Yeniden Yükle sorunu çıkıyo Yeniden yükle diyince de açılmıyo :) Simdiden Tesekkür ederim

Alıntı diye belirt bari. Bu kadar alıntı yapman hiç ama hiç iyi değil. Tamam diğer üyelere yardım etmek istiyor olabilirsin ama alıntılar ile değilde kendi hazırladıkların ile denesen çok daha iyi olabilir.
Şu eklediğin fotoğraflardaki LowBattery_TR yani byBluera çok yakın dostumdur. Başka forumlardan alıp alıp buraya yapıştırdıkça yetkili arkadaşlarımızın veya başka arkadaşlarımızın gözünde seviyen hayliylen bayağı bir düşüyor. Bu da senin için kötü olur bizim için değil.

Alıntı diye belirt bari. Bu kadar alıntı yapman hiç ama hiç iyi değil. Tamam diğer üyelere yardım etmek istiyor olabilirsin ama alıntılar ile değilde kendi hazırladıkların ile denesen çok daha iyi olabilir.
Şu eklediğin fotoğraflardaki LowBattery_TR yani byBluera çok yakın dostumdur. Başka forumlardan alıp alıp buraya yapıştırdıkça yetkili arkadaşlarımızın veya başka arkadaşlarımızın gözünde seviyen hayliylen bayağı bir düşüyor. Bu da senin için kötü olur bizim için değil.
Kardeş Başlıkta Alıntı Olarak belirtmis Tabiki Kendisi Yapması daha iyi ama Çocuğa kızma baslıkta [Alıntı] diye eklemis !!

Kızmıyorum sadece yapması gerekenleri söylüyorum.

mod alımı varmı sitede ??

@WindArmy Hakli Bence byBluera Benimde En Yakin Arkadaşim

Güzele benziyo KitPVP plugininden sonra bunu denicem

Bakalım[DOUBLEPOST=1438811436,1438811394][/DOUBLEPOST]MediaFireA Dosya Nasıl Atıldığıyla ilgili bir konu açarmısınız

Paketin versiyonu Kac 1.7.x mi yoksa 1.8 mi hangisi ? spigot mu craftbukkit mi lik birak spigotsa spigotun craftbukkitin linki iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl