Kendi yaptığımdan bahsedeceğim, 3 yıl önce TAB ve LuckPerms eklentileriyle yapmıştım;Arkadaşlar hem rehber hem vip ise nasıl VIP | Rehber tarzı gösterebilirim?
İstediğim tam olarak böyle birşey değil hocam, 4 tane vip çeşidi olduğunu var sayarsak dediğiniz bitmez.Kendi yaptığımdan bahsedeceğim, 3 yıl önce TAB ve LuckPerms eklentileriyle yapmıştım;
- LuckPerms'te viprehber diye grup oluşturup prefixini VIP | Rehber yapın ve group.vip - group.rehber permlerini verin.
- Daha sonra aynısını TAB'da yapın.
- Kişiye viprehber rolünü verdiğinizde VIP | Rehber olacaktır ve VIP/Rehber yetkilerine sahip olacaktır.
mravci
Öncelikle rütbeleri bir track içerisine yetkileri de bir track içerisine alın. (Bu işlemler için extra bir plugin indirmeniz gerekicek.)İstediğim tam olarak böyle birşey değil hocam, 4 tane vip çeşidi olduğunu var sayarsak dediğiniz bitmez.
rutbeler:
# üstteki rütbeler yazısı özel placeholder olarak aklınızda bulunsun ileride işinize yarayacak
placeholder: '%luckperms_current_group_on_track_rütbeler%'
# üstteki satırdaki rütbeler yazısını kendi rol paletinizin adı yapın
rules:
# - 'rütbenin adı;rütbenin prefixi'
- 'vip;&6VIP'
- 'vip+;&6VIP+'
- 'mvip;&6mVIP'
- 'mvip+;&6mVIP+'
yetkiler:
# üstteki rütbeler yazısı özel placeholder olarak aklınızda bulunsun ileride işinize yarayacak
placeholder: '%luckperms_current_group_on_track_yetkiler%'
# üstteki satırdaki rütbeler yazısını kendi rol paletinizin adı yapın
rules:
# - 'rütbenin adı;rütbenin prefixi'
- 'denemerehber;&aDeneme Rehber'
- 'rehber;&aRehber'
- ';&a'
# üstteki satır eğer yetkisi yoksa gözükmemesi içindir
Müsait olduğumda deneyip geri dönüş sağlarım hocam, teşekkür ederim uzun ve detaylı anlattığın için.Öncelikle rütbeleri bir track içerisine yetkileri de bir track içerisine alın. (Bu işlemler için extra bir plugin indirmeniz gerekicek.)
Bu işlem ne demek:
Ekli dosyayı görüntüle 234284
- /lp ediyor komutunu kullanarak pluginin editör sayfasına girin.
- Resimde işaretlenen sol üst taraftaki rol paletlerindeki bölümünde + tuşuna basarak rütbeler adlı bir rol paleti oluşturun ve rütbe rollerini seçin yani vip rollerini
- 1 tane daha oluşturun ona da yetkileri ekleyin adını da yetkiler yapın
SonrasındaindirinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Yüklediğiniz eklentinin dosyalarını açın ve settings.yml dosyasını açın
- Aşşağıda örnek bir düzen kodu mevcuttur.
Kod:rutbeler: # üstteki rütbeler yazısı özel placeholder olarak aklınızda bulunsun ileride işinize yarayacak placeholder: '%luckperms_current_group_on_track_rütbeler%' # üstteki satırdaki rütbeler yazısını kendi rol paletinizin adı yapın rules: # - 'rütbenin adı;rütbenin prefixi' - 'vip;&6VIP' - 'vip+;&6VIP+' - 'mvip;&6mVIP' - 'mvip+;&6mVIP+' yetkiler: # üstteki rütbeler yazısı özel placeholder olarak aklınızda bulunsun ileride işinize yarayacak placeholder: '%luckperms_current_group_on_track_yetkiler%' # üstteki satırdaki rütbeler yazısını kendi rol paletinizin adı yapın rules: # - 'rütbenin adı;rütbenin prefixi' - 'denemerehber;&aDeneme Rehber' - 'rehber;&aRehber' - ';&a' # üstteki satır eğer yetkisi yoksa gözükmemesi içindir
- Yukarıda düzenlenmiş bir örnek mevcut bu kodu settings.yml dosyasının en altına düzgün bir şekilde yapıştırın ve kendinize göre düzenleyin
- Son işlem olarak TAB daki prefix placceholderlerinizi %conditionaltext_yetkiler%%conditionaltext_rütbeler% şeklinde değiştirin(yetkiler ve rütbeler yazılarını kendinize göre düzenleyin)
Bu benim kendi kullandığım ve kendim düşünerek bulduğum bir sistem hiç kimsede veya bir forunda görmedim sorununu çözerse elmas atarsan sevinirim ve eğer yapamassan discorddan benimle iletişime geçebilirsin discord ismim profilimde mevcut!
Swonzy
Hocam en basitinden VIPRehber MVIPRehber gibi taglar oluşturun prefixlerini verin. Rehberiniz vip aldığında manuel olarak kendiniz verin çünkü öyle bişey yapmanızın yolu yok. Yetkileride kopyalayıp yapıştırırsınız daha sonrada süreli verirsiniz süresi bitince otomatik rehber yetkisi gelirArkadaşlar hem rehber hem vip ise nasıl VIP | Rehber tarzı gösterebilirim?
mravci
Yolu var dostum üst tarafta da açıkladım zaten.h
Hocam en basitinden VIPRehber MVIPRehber gibi taglar oluşturun prefixlerini verin. Rehberiniz vip aldığında manuel olarak kendiniz verin çünkü öyle bişey yapmanızın yolu yok. Yetkileride kopyalayıp yapıştırırsınız daha sonrada süreli verirsiniz süresi bitince otomatik rehber yetkisi gelir
mravci
Kendi sunucumda zaten kullanıyorum işe yarıyor dediğim gibi yöntem kendi bulduğum bir yöntemValla ben çok yolunu denedim ama yapamamdım. Sizinki olur mu bilemem
Swonzy
Güzel gibi ama birazda mantıksız sırf Vip aldı diye normal bir rehberden üstte tutmak mantıksız olur.Kendi sunucumda zaten kullanıyorum işe yarıyor dediğim gibi yöntem kendi bulduğum bir yöntem
mravci
Konuyu tam okumadın galiba dostum? Olay VIP ve REHBER taglarını aynı anda göstermeye yarıyorGüzel gibi ama birazda mantıksız sırf Vip aldı diye normal bir rehberden üstte tutmak mantıksız olur.
Swonzy
Ben onu anladım bu bir forum bir konu olduğu için fikrimi belirttimKonuyu tam okumadın galiba dostum? Olay VIP ve REHBER taglarını aynı anda göstermeye yarıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!