Çözüldü Hem Java Hem Bedrock Ayarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lero_craft

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Minecraft
Keke

Discord:

kekelero

Sunucum Bungeecord, Lobi, Skyblock'dan Oluşmaktadır. Ben GeyserMC Üzerinden Mobil Girişleride Aktif Etmek İstiyorum Ama Nasıl Yapacagım Neyi Nereye Kuracağım Belli Değil Yardımcı Olabilen Varmı

Discord: efemain

Geyser’i ve Floodgate’i indiriyoruz. İndirdikten sonra sunucumuzun olduğu klasördeki plugins klasörüne atıyoruz.
Eklentileri kurduktan sonra sunucuyu başlatalım.
Sunucu başladıktan sonra Geyser-Spigot veya Geyser-BungeeCord adında bir klasör göreceksiniz, bu klasöre giriş yapalım.
config.yml dosyasını bir editör yardımıyla açalım.
Satır 10’daki bedrock ayarlarını, kendinize göre dizayn edin.
Satır 49’daki değeri floodgate yapalım.
19132 Port’una Güvenlik Duvarı’ndan izin verelim
Son olarak, konsolumuza gelip /geyser reload komudunu çalıştıralım. NOT: bu yazdıklarım alıntıdır!!

Reis Bende Oyle Bir Klasor Oluşmuyor Discord Gelirmisin Ya?
Discord: efemain

Eğer plugin diye bir klasör yoksa sunucunuz vanilla dır spigot paper bukkit tercih edin

Ya yok onunla alakası yok sen bi discord gel gözünü seversen

ya ben bungeecord sunucuma floodgate-bungee hemde geyser-bungee indiriyorum fakat bende oluşan dosya floodgate klasoru o klasorunde hem key hemde configi var configinde 49. satırda değiştirilebilecek birşey yok yani ip veya port yazılabilen hiçbirşey yok 49 a flooadgate yazın dediniz ama değiştirilecek birşey yok gelin discord yayın açayım?

Siz normal geyser mc falan indirmiş olmalısınız atacağım linkten indirin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirdiniz dosyayı bungee plugin klasörüne atın ve üste atığım aşamaları yapmaya devam edin port açmayı unutmayın.

zaten burdan indirdim be dostum yazdıklarımı iyi oku bungecord indirmişim diyorum

bedrock ayarları falan yok yani satır 10 da falan

hata1.PNG

Gözüme Böyle Bir Hata Takıldı Bu Üstlerdeydi Bu Hata Bu Muhtemelen Ama Ne Demek Bu?

Hangi MC sürümünü kullanıyorsunuz? Eğer 1.16.5 kullanıyor iseniz GeyserMC'nin Gitub sayfasından bir alt sürümü indirmeniz gerekir veya Java 17'ye geçmeniz gerekir. Ben 1.16.5 üzerinde Java 17'ye geçerek sorunu çözmüştüm.

Merhaba,

Konunuz 3 günden fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl