Hem Eğleniceğiz Hem Kazanıcağız!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sprite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669

Sprite

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Değerli MC-TR Forum Üyeleri Ben Erkam Badanka Dilerseniz Konumuza Girelim;

Yaklaşık 2 Yıl önce StarCraft İsimli efsane Doluluk gösteren bir serverim vardı şuanda

Counter Strike 1.6 Serverim Mevcuttur Şuanda Bu Serverimde Hergün Dolmaktadır Neyse Konumuzdan
Sapmayalım :)

Dediğim gibi 2 Yıl önce Açmıştım bu serveri hayli ki bayağı bir paslandım yeni bir server açmayı düşünüyorum

TeamSpeak3 Kullanıcağız hem oyuncularla hemde birbirimizle Muhabbet ediceğiz efsane bir ortam olucak :)

Sunucumu BatıHOST'tan elde etmeyi düşünüyorum İşte İhtiyaç Duyduğum Yetkililer ve Özellikleri

Bu arada serverim 1 aylık değil 1 ömürlük olucaktır yani işim ciddi !

=Pluginer=
1 Adet Pluginer'e ihtiyacım var sırf yetki için değil bilgili olan birisi benim için çok önemli
çünkü serverimin nasıl bir server olduğuna daha karar veremedim faction,minigames,kitli hunger games vb. dediğim gibi pluginer olucak kişinin bilgili olması kesinlikle benim için önemlidir

=Builder=
En az 1.5 yıllık minecarft build Geçmişi olması zorunludur Tasarımları bizim için çok önemlidir
hazır mapte kullanabiliriz orasını toplantı yapıp konuşacağız

=Rehber=
Oyuncularla arası diksiyonu iyi oyun bilgisinin olması gerçekten çok önemlidir Bol online olabilecek kişiler Arıyorum

=Reklamcı=
şimdi sizin bildiğiniz reklamcı gider facebook sayfalarına vb. reklam yapar sıkıcı iş falan fakat benim bahsettiğim reklamcı öyle değil reklamcı benim için çok önemli biz tabikide forumlara para verip reklam yaptırıcaz ama neden 5 oyuncu bulmak varken 1 oyuncu bulayım? reklamcının yetkisi bol olucak onuda hiç merak etmeyin arkadaşlar

+16 yaş Saygılı Bol Online olabilecek Ekip Arkadaşları Arıyorum 0'dan bir kadro seçmeye karar verdim ve kitlesi büyük olduğu için MC-TR Forumunu Seçtim Çok Eğlenceli bir Ortam olucağını Size Bildirmek isterim :) :) Serverimizin sizin sayenizde çok Hoş ve daha İyi bir hale geleceğine inanıyorum

Konumu Dikkate Aldığınız ve Okuduğunuz için Teşekkürler Herkeze İyi Günler dilerim

Bana ulaşabilmek için hesaplarım=

facebook=
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ts3 Adresimiz=eu183.ts3.cloud:20254

Cs 1.6 Serverim=95.173.173.140 (Ordaki İsmim Sprite 'dir)

Skype= Erkam(UnforGivenCraft)[DOUBLEPOST=1487757853,1487749695][/DOUBLEPOST]GÜNCELDİR ++++[DOUBLEPOST=1487779451][/DOUBLEPOST]Bu Akşam Saat
20:30'da=eu183.ts3.cloud:20254
TS3 Adresinde online olun Toplantı Olucaktır Açıcağımız Server Hakkında

İllaki Mikrofonunuzun olması zorunlu değildir
Zorunlu Olan Gelmenizdir[DOUBLEPOST=1487794671][/DOUBLEPOST]+++++++ GÜNCELDİR[DOUBLEPOST=1487863310][/DOUBLEPOST]Güneldir ++++[DOUBLEPOST=1487864764][/DOUBLEPOST]Serverimiz daha açılmamıştır açılışımız pazartesi olucaktır

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl