ya niye bütün sırrı bozuyorsunnnn çakmalobim yokki zaten ts3üm yokki bungeecord için ayrı ram vermem gerekmiyorki başka bir sunucu daha kurulu değil ki makineye sadece factions ve 7 gb ram vermişim[DOUBLEPOST=1493976450,1493976387][/DOUBLEPOST]16 gb değil bu 7 gb
makine ilk başta zaten java 8 geldi sorunsuz çalışıyordu bende kullandım sorunda çıkarmadı 16 gb ram yapınca sorun olmaya başladı çok saçma niye sonradan olmaya başlasınBirde max permsize java 8 ile kaldırıldı diye biliyorum. Javayı 64 bit ile çalıştırmaya zorlamak için -d64 ekleyin. Birse gc argümentini silip deneyin. Java 32 ve 64 bit sorunsuz kurulumu? Siz sunucuya yinede hem 8 i hemde 7 yi temiz kurulum ile yükleyin.
title MaxCraft Faction Paneli
java -Xmx7168M -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar
pause
java -Xmx14336M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar
pause
Sen ciddimisin? Azıcık adamın yazısını oku yav.yerineKod:title MaxCraft Faction Paneli java -Xmx7168M -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
yapmayı deneyinKod:java -Xmx14336M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
"Birde max permsize java 8 ile kaldırıldı diye biliyorum. Javayı 64 bit ile çalıştırmaya zorlamak için -d64 ekleyin. Birse gc argümentini silip deneyin. Java 32 ve 64 bit sorunsuz kurulumu? Siz sunucuya yinede hem 8 i hemde 7 yi temiz kurulum ile yükleyin."Sen ciddimisin? Azıcık adamın yazısını oku yav.
Harbiden boş yapıyorsun. Bir çözüm üretmeye çalıştım ve emin olmadığımı söyledim. Denemekten zarar gelmez. Adam diyorki başka sunucularım ts3 üm falanda yüklü makinede sen kalkmış 14gb ram olan baslat.bat atıyosun. Kafalar pırıl pırıl. Pluginde zaten 7gb ram yetmiyor ondan dolayı çalışmıyor demi."Birde max permsize java 8 ile kaldırıldı diye biliyorum. Javayı 64 bit ile çalıştırmaya zorlamak için -d64 ekleyin. Birse gc argümentini silip deneyin. Java 32 ve 64 bit sorunsuz kurulumu? Siz sunucuya yinede hem 8 i hemde 7 yi temiz kurulum ile yükleyin."
bunu solediğin kadar ciddiyim
yazdığın mesaj niyeyse gözükmüyor bendeHaklısınız. Çok saçma. Benden bu kadar aklıma gelen şeyleri paylaştım. İyi forumlar size.
yeterli ram yok onun için başka sunucuda var makinedeyerineKod:title MaxCraft Faction Paneli java -Xmx7168M -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
yapmayı deneyinKod:java -Xmx14336M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
ta gidipHarbiden boş yapıyorsun. Bir çözüm üretmeye çalıştım ve emin olmadığımı söyledim. Denemekten zarar gelmez. Adam diyorki başka sunucularım ts3 üm falanda yüklü makinede sen kalkmış 14gb ram olan baslat.bat atıyosun. Kafalar pırıl pırıl. Pluginde zaten 7gb ram yetmiyor ondan dolayı çalışmıyor demi.
Sen ciddimisin harbiden ya IQ seviyen yaşından küçük galiba. Saatlerimi unuttun yoksa? Son mesajın bu.yerineKod:title MaxCraft Faction Paneli java -Xmx7168M -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
saat, 17:43 onu attıgım saat 15:48Sen ciddimisin harbiden ya IQ seviyen yaşından küçük galiba. Saatlerimi unuttun yoksa? Son mesajın bu.
Bu 1.siya niye bütün sırrı bozuyorsunnnn çakmalobim yokki zaten ts3üm yokki bungeecord için ayrı ram vermem gerekmiyorki başka bir sunucu daha kurulu değil ki makineye sadece factions ve 7 gb ram vermişim[DOUBLEPOST=1493976450,1493976387][/DOUBLEPOST]
makine ilk başta zaten java 8 geldi sorunsuz çalışıyordu bende kullandım sorunda çıkarmadı 16 gb ram yapınca sorun olmaya başladı çok saçma niye sonradan olmaya başlasın
Buda 2.si ya şimdi? Saat 12 ve 15yerineKod:title MaxCraft Faction Paneli java -Xmx7168M -XX:MaxPermSize=128M -XX:+UseConcMarkSweepGC -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar pause
java -Xmx7980M -Xms2212M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar craftbukkit.jar
pause
ts 3 yüklü demedi yada ben gormedim nese düşürdümHarbiden boş yapıyorsun. Bir çözüm üretmeye çalıştım ve emin olmadığımı söyledim. Denemekten zarar gelmez. Adam diyorki başka sunucularım ts3 üm falanda yüklü makinede sen kalkmış 14gb ram olan baslat.bat atıyosun. Kafalar pırıl pırıl. Pluginde zaten 7gb ram yetmiyor ondan dolayı çalışmıyor demi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!