Çözüldü HELP ME! BURAYI KIRAMAZSIN!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Suhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suhan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
Suhan

Discord:

Suhan#0681

Merhabalar, ben Suhan benim sorunuma gelicek olursak spigot 1.8 sunucsunda wg veya rg attığım yeri deop çekip kırmaya çalıştığımda Hey, Sorry... Yani burayı kıramazsın hatası veriyor normalde olması gerek kıramaması iken söylediğinin aksine kırıyor! Bu sorunu farklı kaynaklarda AntiBuild ve A.Protect silerek denedim tespitim sonucunda ilk yapmaya başladığım zamanlarda rg ile bir problemim yoktu. Bana yardımcı olabilirsenz çok sevinirim :)

~Teşekkürler

2020-05-03_15.28.56.png
2020-05-03_15.28.56.png

Merhaba, sunucunuz içerisinde olan World Edit ve World Guard eklentilerinin sunucu sürümünüz ile uyumlu olup olmadığından emin misiniz?

Merhaba, sunucunuz içerisinde olan World Edit ve World Guard eklentilerinin sunucu sürümünüz ile uyumlu olup olmadığından emin misiniz?

Şimdi siliyorum tekrardan spigot adresinden uyumlu sürümüyle indiriyorum :)

edit/İkisininde 6.1 versionunu bukkitden indirdim :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İKİSİNİNDE AYNI SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM YİNE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK DAHA ÖNCEDEN DE SÜRÜMLER FARKLI DEĞİLDİ :( AYNI ŞEKİLDE BLOK KOYARKENDE ALIRKEN DE Kıramazsın! veya Koyamazsın diyor

Son düzenleme:
Kurduğunuz skriptlere vs. bakar mısınız ek olarak attığınız wg yi silip tekrar atmayı deneyin,​

Son düzenleme:
Dünyaya wg atmışsın loglarını kontrol et. Senin yaptığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl