Dark Lord
Work hard in silence, let success be the noise.
Hello Neighbor
Hello Neighbor 8 Aralık 2017'de yayınlanan korku aynı zamanda bir gizlilik oyunudur. Ayrıca oyun Steam indirimleri ile güncel fiyatı 33,00 indirimler bitince fiyatı tekrardan 50,00 olacak.
Hello Neighbor'un Amacı
Hello Neighbor adlı oyunun amacı ne, dediğinizi duyar gibiyim. Oyunda komşunuzun evinin bodrum katında bir şey saklıyor orada cinayetmi işliyor bir nesne mi saklıyor bilemiyoruz. Sizlerde bunu arayıp bulmaya çalışıyorsunuz, ancak bu hiç kolay olmayacak. Bir şey daha söylemek istiyorum, oyunda yapay zeka yani komşunuz yaptığınız herşeyi kaydeder, ve buna göre hareket etmeye başlar. Bu kaydetmeden sonra size komşunuz tuzaklar, sizi yakalatabilecek sesli tuzaklar gibi şeyler hazırlar. Sizde farklı yollar deneyerek yeni girişler bulacaksınız, bir şeyi daha söylemek istiyorum oyunumuzda türkçe dil desteği bulunmakta, ve bu durum gerçekten çok güzel. Ayrıca Hello Neighbor bir çok oyun eleştirmeninden yüksek puan aldı. Oyunda bir filmde gibisiniz ama grafikleri, bilgisayarın başında sizi korkudan zıplatacak korku sesleri ile, güzel bir oyun deneyimi yaşatıyor Hello Neighbor. Oyunu Android, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, iOS platformlarından da oynayabilirsiniz. açıkcası oyunun grafikleri olsun, sesleri olsun, çok başarılı. Bu oyun başarılı kesinlikle tavsiye ederim. Haydi sistem Gereksinimlerine geçelim.
Sistem Gereksinimleri
Minimum
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
İşletim Sistemi: Windows 7 ve üstü.
İşlemci: İ5 ve üstü.
Bellek: 6 GB RAM.
Ekran Kartı: GTX 770 ve üstü.
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan.
Önerilen
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: İ7
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 1060
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan.
Sevgili MCTR üyeleri konumu, okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım sizleri oyun hakkında bilgilendirdim. Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.