[HellGaming.minecraft.to] 7/24 - 2 GB RAM - 32 Slot - Survival Server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AhmetHTP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.124

AhmetHTP

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
hellgaming.minecraft.to ile eğlencenin doruğunu yaşa, yaşamak için öldür, öldürmek için yaşa! Sunucumuzda açık artırma mevcuttur.İpeksi dokunuş kazması ile spawner kırabilirsiniz.Sunucumuzda şuanlık alım yoktur , yakında olucaktır oda rehber alımı olucaktir.
npY60x6.png

IP: hellgaming.minecraft.to
Kapasite: 32 ( Artıralacaktır )
RAM: 4 GB
Sürüm: 1.7.x
( Alımlar şuanlık yoktur. )

MetroUI-Apps-Microsoft-Security-icon.png

Sunucu ne kadar güvenli ?
Sunucumuz gerekli bot korumalari ve güvenli eklentileriyle güvenliğini korumaktadır.

Alarm-Tick-icon.png

Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !
Küfür etmek sunucumuzda yasaktır.''A*m'' kelimesi bile yasaklanmıştır , tabi başka türlü küfür eden oyuncularımız olursa uyarı olarak mute alıcaktır.3 uyarımızdan sonra tekrar küfüre başvurursa jaile atılacaktır , tekrardan küfür ederse ban bile atılabilir !

http://*/styles/default/xenforo/smilies/exhausted.png
Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Paranız var ise bolluk içindeyseniz setinizi dizip rakiplerinizi kesebilirsiniz veya hayırseverseniz bağış yapabilirsiniz istediğiniz
oyuncuya!

Lag varsa ben yokum !
Lag kesinlike olmayacaktır diyemem her sunucunda olduğu gibi küçük laglar olabilir.

Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz ormanda bir alanı sahiplenip orada evinizi kurup claim atarak rahatça yaşıyabilirsiniz.Aman dikkat , claimli bölgelerde pvp açıktır!

KURALLAR
* Server de küfür etmek yasaktır.
* Server de hile kullanmak yasaktır.
* Server de diğer oyunculara karşı saygılı olun.
* Alım olmadığı zamanlar "alım var mı?" gibi kelimeler kullanmak yasaktır.
* Yöneticilere karşı saygılı çerçevesin de olun.
* Bi' sorunla karşılaştığınız zaman yöneticiye bildirin.

VIP BILGILERI
VIP: 10 TL
-EmeraldVIP: 15 TL
-DiamondVIP: 25 TL
not:15 kişide vip çekilişimiz olucaktır çekilişin yapılacağı yer parkur olacaktır

jb0R6AH.png

4gVpM4.png
rQN0J7.png
d5NLB4.png

ip: hellgaming.minecraft.to[DOUBLEPOST=1433620541,1433600531][/DOUBLEPOST]Güncel++[DOUBLEPOST=1433693407][/DOUBLEPOST]up[DOUBLEPOST=1433698785][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433746188][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433750460][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433765297][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433775551][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1433925280][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434004531][/DOUBLEPOST]güncell[DOUBLEPOST=1434032962][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1434230183][/DOUBLEPOST]güncel

✪Yepyeni Serverimiz Açıldı!✪
✪İp: 88.244.254.148✪
✪Survival✪
✪QuakeCraft Minigames✪
✪Spleef Minigamesl✪
✪Yeni İstekler Üzere MiniGamesLer Eklenecektir✪
✪Alımlar Bol Vakit Kaybetme Koş!✪

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl