Helio Launcher | Helioween Temaları #1

Aselgeia

Evren Etkin | Helio Art Director
Elmaslar
373
Minecraft
Aselgeia

Discord:

Aselgeia #7842

1 jpg.jpg

2 jpg.jpg

3 jpg.jpg

Ayrıca yaklaşan cadılar bayramı hakkındaki diğer konularım:

Minecraft Türkiye - İliklerinize Kadar Titretecek 5 Korku Filmi
Minecraft Türkiye - Kabuslarınıza Girecek 5 Korku Filmi
Minecraft Türkiye - Cadılar Bayramı Nedir?

İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
İndirmemiz Mümkün Mü ? Yoksa Şuanlık Yayınlanmayacakmı ? Harika Olmuş Bu Arada Ellerine Sağlık.

İndirmemiz Mümkün Mü ? Yoksa Şuanlık Yayınlanmayacakmı ? Harika Olmuş Bu Arada Ellerine Sağlık.

Hala yapım aşamasında ve hali hazırda yapılmış şeylerini de güncellediğimiz için şu an daha yayınlanmaya uygun değil.
Yayınlanacağı zaman uygun bir şekilde Helio Launcher için forum konusu açıcağız. Yorumun için çok teşekkürler.

Öhm neden kafama ping atılmadı? Öfkeliyim :kizgin:

Hala yapım aşamasında ve hali hazırda yapılmış şeylerini de güncellediğimiz için şu an daha yayınlanmaya uygun değil.
Yayınlanacağı zaman uygun bir şekilde Helio Launcher için forum konusu açıcağız. Yorumun için çok teşekkürler.

Anladım Sabırsızlıkla Bekliyorum HELIO LAUNCHER'i.... Kolay Gelsin.

Eğer yanlış anlaşılmayacaksam.
Yazım hataları var düzeltmenizi tavsiye ederim. (Herhangi bir şekilde dalga geçmiyorum/ceza almak istemiyorum.)

Eğer yanlış anlaşılmayacaksam.
Yazım hataları var düzeltmenizi tavsiye ederim. (Herhangi bir şekilde dalga geçmiyorum/ceza almak istemiyorum.)

Keşke yazım hatalarını da belirtseydin, çünkü bulamadım .
think.png

Güzel , güzel trendlere ayak uydurmak , V1 sürümü çıktıktan sonra alabilirim . Benden bir elmas ...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl