frostyswx
Koydum Çalışma Masasını
Önümüzdeki ay 1.16.5 sürümlü Towny oyun modunu içeren bir sunucu açma planım var. Bu sunucu için birlikte çalışacak, gerektiğinde maddi gerektiğinde yazılım anlamında sunucuya katkıda bulunabilecek ekip arkadaşları arıyorum. Tabi ki ileride içeriği değişebilir ancak sunucuyu kısaca tanıtmak gerekirse vanilla/smp tarzına daha yakın altın ekonomi, harita ve savaş sisteminin bulunduğu bir towny sunucusudur. Detaylı tanıtım için diğer özellikleri görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Sayısı değişebilir ancak başlangıç için 2 adet geliştirici ve 3 adet maddi sponsor aramaktayım.
Lütfen moderatör, rehber gibi pozisyonlar için başvurmayın, bu pozisyonları sunucu açıldıktan sonra belirleme düşüncesindeyim.
Maddi sponsorluk başvurusu yapacak kişilerin:
- En az 15 yaşını doldurmuş,
- Düzgün ve akıcı türkçe konuşabilen/yazabilen,
- Diğer ekip arkadaşları ile saygı çerçevesinde anlaşan,
- Ekip çalışmalarına uyumlu,
- Maddi alanda sunucuya destekte bulunabilecek
olması gerekmektedir.
Geliştirici pozisyonu başvurularında ise
- Yüksek seviyede plugin (eklenti) ve skript bilgisi
gereklidir.
Para konusuna gelirsek: maddi sponsorlar her ay kira ve reklam masrafları düşüldüğünde kalan paradan paylarını alacaklardır. Geliştiricilerde ise ilk 1 ay gönüllülük esasıyla sonraki görev sürelerinde ise sunucuya katkılarına eşdeğer şekilde uygun görülen miktarda para alabilirler.
Proje güzel ilerler ve büyür ise ileride diğer oyun modlarını da aktifleştirip büyük bir hub sunucusu kurmayı planlıyorum. Şuan mevcut olarak elimde sadece towny oyun moduna ait eklenti paketleri var. Elimde olan paketlerde bütün özellikler ayarlıdır ancak ekibe katılacak sponsor ve geliştirici arkadaşların istek, önerileri ve yapacağımız istişareler ile değişiklikler yapılacaktır.
Sayısı değişebilir ancak başlangıç için 2 adet geliştirici ve 3 adet maddi sponsor aramaktayım.
Lütfen moderatör, rehber gibi pozisyonlar için başvurmayın, bu pozisyonları sunucu açıldıktan sonra belirleme düşüncesindeyim.
Maddi sponsorluk başvurusu yapacak kişilerin:
- Maddi alanda sunucuya destekte bulunabilecek
olması gerekmektedir.
Geliştirici pozisyonu başvurularında ise
- Yüksek seviyede plugin (eklenti) ve skript bilgisi
gereklidir.
Para konusuna gelirsek: maddi sponsorlar her ay kira ve reklam masrafları düşüldüğünde kalan paradan paylarını alacaklardır. Geliştiricilerde ise ilk 1 ay gönüllülük esasıyla sonraki görev sürelerinde ise sunucuya katkılarına eşdeğer şekilde uygun görülen miktarda para alabilirler.
Proje güzel ilerler ve büyür ise ileride diğer oyun modlarını da aktifleştirip büyük bir hub sunucusu kurmayı planlıyorum. Şuan mevcut olarak elimde sadece towny oyun moduna ait eklenti paketleri var. Elimde olan paketlerde bütün özellikler ayarlıdır ancak ekibe katılacak sponsor ve geliştirici arkadaşların istek, önerileri ve yapacağımız istişareler ile değişiklikler yapılacaktır.