HeilSoft Minecraft Sunucuları İçin Web Sitesi (Tema Tanıtımı)

YasinAlabay

İman, Fakir dünyamda, göğsümdeki gömü!
Elmaslar
53

Discord:

Yasinsioo#8152

Merhaba dostlar,
Sizlere bir süredir üzerinde çalışmış olduğumuz Minecraft sunucuları için kullanışlı web scriptimizin temasının ön tanıtımını yapacağım. Öncelikle script tamamen bitmemiştir. Tema üzerinde çalışmamız devam ediyor. Sitenin teması ve özellikleri hakkında yapacağınız tüm yorumları teker teker okuyarak değerlendireceğim. Tema son halini aldığında tekrar bir tanıtım konusu açacağım.
Not: Konu sadece tema tanıtım ve öneri alma konusudur. Tema hakkında ve eklenebilecek değişik özellikler hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
İletişim için Discord adresim: Yasin Alabay#9227

(Sunucu logosu rastgeledir.)
Screenshot.png

(
gelisme.gif

Opera_Anlk_Goruntu_2019-11-22_103823_localhost.png

sc4.png

Screenshot2.png

Son düzenleme:
Daha profesyonel bir çalışma yapılabilird. Eski tip tasarımlara benziyor ki şuanda da tercih edilmiyor. Farklı fontlara bakabilirsiniz, butonları daha minimal bir görünüme kavuşturmalısınız. Aynı zamanda giriş ve kayıt formunun üst kısmında ki resmi neden koydunuz? ne işlevi var?

forum teması biraz tuaf durmuş istersen daha iyisini yapabilirsin bence enazından birkaç tane güncel mc sitesine bak knk ordan hafif tiyo al mükemmel bir başarı çıkaracağından eminim başarılar...

Daha profesyonel bir çalışma yapılabilird. Eski tip tasarımlara benziyor ki şuanda da tercih edilmiyor. Farklı fontlara bakabilirsiniz, butonları daha minimal bir görünüme kavuşturmalısınız. Aynı zamanda giriş ve kayıt formunun üst kısmında ki resmi neden koydunuz? ne işlevi var?
Herhangi bir işlevi yok görüntü açısından ekledik. Öneriniz için teşekkür ederim.
forum teması biraz tuaf durmuş istersen daha iyisini yapabilirsin bence enazından birkaç tane güncel mc sitesine bak knk ordan hafif tiyo al mükemmel bir başarı çıkaracağından eminim başarılar...
Forum teması derken hangi kısmı kastettiğiniz anlayamadım. Bu arada teşekkür ederim.

Web yazılımından anlamıyorum çok fakat güzel bir tema olmuş yanlız bana göre bunun satış fiyatını bilmiyorum fakat 100 TL değeri var gözümde.

Herhangi bir işlevi yok görüntü açısından ekledik. Öneriniz için teşekkür ederim.

Forum teması derken hangi kısmı kastettiğiniz anlayamadım. Bu arada teşekkür ederim.
Şey Pardon ben bir forum temasıyla uğraşıyorumda aklım gitmiş oraya site temanızdan bahsettim.

Fena değil başarılı.

tasarımın gelişmesi lazım.

tasarımın gelişmesi lazım.
Script görselleri tam olarak görüneni yansıtmıyor. Görseller şuan ki script üzerinden alıntı fakat bir sonraki açacağımız konu üzerinde demo olarak yayınlandığında göreceksiniz, olduğundan daha güzel ve hoş bir tasarım. Biz iddialıyız umarım yüzünüzü kara çıkarmayız. Yorumunuz için teşekkürler. Bunun gibi fikirlere her zaman açığız.
İyi günler dilerim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Görseller script üzerinden kısım kısım alındığı için gözünüzde eski tip tasarımlar, yeni yeni tasarımın geliştiği dönemleri hatırlatıyor olabilir. Fakat bir sonraki açacağımız konu üzerinde demo hali ile birlikte satışa sunacağız. Sandığınızdan daha hoş bir tasarım olduğu üzerinde iddialıyız. Bizim amacımız piyasada olan klasikleşmiş klişe haline gelmiş script tasarımları dışında artık yeni şeyler görmenizi sağlamak ve tabiki sistemler. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
İyi günler dilerim

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl