[Başka bir yerde doğarsanız /tp -261 4 -755 yazın ve başlangıca dönün]
Hikaye;
Heijan çok yaşlandı ve adamlarıda bir o kadar aptallaştı.
Yıllardır işlerini yaptıracak bir sağbaş arıyordu kendine. Artık haracını ödemeyenlere ceza kesebilmeliydi.
Ve seni buldu. Mekanına çağırdı, ve görevlerini vermeye başladı.
1 Kasap 3 Dükkana Haraç keseceksin. Sonrasında kaşıkçı elmasını çalan mahkumları katledecek ve elması Heijan'a getireceksin.
İstersen ek bölüm olarak rpg tarzında hazırlanan bölüm var.
Ateş karakteriyle savaşıyorsunuz.
Aslında Ateş'i Steve'in 5 Katı boyunda, mızraklı biri olarak yaratmıştım fakat çok zorlayıcı olabileceği için biraz düşürdüm. Fakat yanına 5 adet koruma ekledim.
Ve haraç kesmek o kadar da kolay değil. Çünkü ittifak halindeler ve birbirlerini korumaya çalışıyorlar.
Öldükten 20 saniye sonra yeniden doğuyorlar. Hızlı Olmalısınız.
Kurallar
Tek kural var o da kural yok. Fakat bazı isteklerim var.
Örneğin tüm yünleri toplayın. Yani ek bölümüde oynayın tarzından istekler bunlar.
Bossları öldürmeden geçmeyin haritayı.
Bu kadar...
Amaç;
Amaç çeşitli bölümlerdeki clay bloklarını kırıp gizli sandıkları bulmak. İçindeki haraç veyahut başka malzemeleri Heijan'a getirmek.
Sağbaş olabilmek için Mücadele vereceksiniz. Deli Efe'nin karşısına çıkacak, Ramiz Dayıyı öldüreceksiniz.
Clay bloğunu bulduktan sonra güvenli bölge olan yere gideceksiniz. Yeşil bloklarla gösterdim oraları. Ve mekana geri dönüp eşyaları sandığa bırakacaksınız. Zırh ve silahları siz alabilirsiniz.
Hataları bana bildirmeyi unutmayın.
Bu arada tek mod olan Custom NPC modunu buradan indirebilirsiniz. Tamamen w.e kullanılmadan elle yapılmış bir harita. Modsuz olmaz tabii ki.
İndirme linki:
Virüs Total:
Haritadan resimler:
Hikaye;
Heijan çok yaşlandı ve adamlarıda bir o kadar aptallaştı.
Yıllardır işlerini yaptıracak bir sağbaş arıyordu kendine. Artık haracını ödemeyenlere ceza kesebilmeliydi.
Ve seni buldu. Mekanına çağırdı, ve görevlerini vermeye başladı.
1 Kasap 3 Dükkana Haraç keseceksin. Sonrasında kaşıkçı elmasını çalan mahkumları katledecek ve elması Heijan'a getireceksin.
İstersen ek bölüm olarak rpg tarzında hazırlanan bölüm var.
Ateş karakteriyle savaşıyorsunuz.
Aslında Ateş'i Steve'in 5 Katı boyunda, mızraklı biri olarak yaratmıştım fakat çok zorlayıcı olabileceği için biraz düşürdüm. Fakat yanına 5 adet koruma ekledim.
Ve haraç kesmek o kadar da kolay değil. Çünkü ittifak halindeler ve birbirlerini korumaya çalışıyorlar.
Öldükten 20 saniye sonra yeniden doğuyorlar. Hızlı Olmalısınız.
Kurallar
Tek kural var o da kural yok. Fakat bazı isteklerim var.
Örneğin tüm yünleri toplayın. Yani ek bölümüde oynayın tarzından istekler bunlar.
Bossları öldürmeden geçmeyin haritayı.
Bu kadar...
Amaç;
Amaç çeşitli bölümlerdeki clay bloklarını kırıp gizli sandıkları bulmak. İçindeki haraç veyahut başka malzemeleri Heijan'a getirmek.
Sağbaş olabilmek için Mücadele vereceksiniz. Deli Efe'nin karşısına çıkacak, Ramiz Dayıyı öldüreceksiniz.
Clay bloğunu bulduktan sonra güvenli bölge olan yere gideceksiniz. Yeşil bloklarla gösterdim oraları. Ve mekana geri dönüp eşyaları sandığa bırakacaksınız. Zırh ve silahları siz alabilirsiniz.
Hataları bana bildirmeyi unutmayın.
Bu arada tek mod olan Custom NPC modunu buradan indirebilirsiniz. Tamamen w.e kullanılmadan elle yapılmış bir harita. Modsuz olmaz tabii ki.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirme linki:
Virüs Total:
Haritadan resimler: