Çözüldü hClaims çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WercyBL

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
2

Discord:

-

hClaims 2.5.1 sürümü var şuan ama oyuna girdigimde /claim yazdıgımda tepki alamıyorum eski sürümünü attığımda /claim yazıyorum claim alınıyor ama aldığım claim bölgeleri gözükmüyor ışınlanamıyoruz ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
hClaims 2.5.1 sürümü var şuan ama oyuna girdigimde /claim yazdıgımda tepki alamıyorum eski sürümünü attığımda /claim yazıyorum claim alınıyor ama aldığım claim bölgeleri gözükmüyor ışınlanamıyoruz ne yapmam gerek?

Eklentiniz orjinal mi?

konuyla iilgili bilgisi olan varmı bunun için 1 haftamı verdim...

Efendim anladığım kadarı ile eklenti lisanslı değil o yüzden yardımcı olamayız. Zaten hclaims'in yapımcısı Türk olduğundan eklentiyi lisanssız kullanmak yerine yardımcı olmak için eklentiyi satın alın. Hatırladığım kadarıyla hClaims'i Türkiyeye özel indirimli fiyata veriyordu.

isteyene satıyor
Hocam şimdi kullandığınız eklenti paketi sizin tarafınızdan yapılmadığı için biz eklenti Leak mı vb. anlayamıyoruz. Leak eklentilerede destek vermiyoruz. Benim tavsiyem bunu bize sormak yerine gidip paketi aldığınız kişiye sormanızdır.

Forumumuzda kırılmış / leak eklentilerde destek vermiyoruz. Konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl