Tasarım Hazır SunucuTanıtım Konusu | PSD | #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KRT_EK

Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır.
Elmaslar
153
Merhaba MC-TR üyeleri.Bugün yaptığım bir sunucu tanıtım tasarımı paylaşıcam.Tasarımın altına indirme linkini koyacağım.
Tasarım,
Lbk7jo.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

(
)

Yazı tipleri daha iyi olabilirdi.

Yazı tipleri daha iyi olabilirdi.
Güzel font fazla bulamdım o yüzden bunları kullandım. Önerinizi dikkate alıcam bir dahaki sefere daha dikkatlı font seçicem. Teşekkürler...

Klasik tasarımlar, klasik header tasarımı, klasik başlıklar, klasik yetkili kadrosu, klasik information bölümü falan filan hep aynı tasarımlar. Neden kendimizi geliştirmek için uğraşmıyoruz ? Aynı bildiğimiz yolda ilerlemekten vazgeçelim artık. Biraz başka şeyler denemek lazım. Bana göre diğer konu tasarımlarından farksız. Güzel font bulamadım bence bir bahane. Google fontlara bakarsan güzel fontlar bulursun. Örnek: Poppins, Gotham, Raleway vb.

Kısaca paintle yapılamayacak şeylere ihtiyaç var grafikte.

PhotoShop kullandın mı ? Yoksa tümü paint gibi duruyor bence. Fontlar falan kendi elinle yazmış gibi kalitesiz :)

Şimdi değiştirmen gerekenler;
1-Tarz
2-Renk Uyumu
3-Riglerdeki steve nin sadece kafasını koyabilirsin.
4-İkonların hepsini renkli veya hepsini renksiz alabilirsin.
5-Başlık fontu

Klasik tasarımlar, klasik header tasarımı, klasik başlıklar, klasik yetkili kadrosu, klasik information bölümü falan filan hep aynı tasarımlar. Neden kendimizi geliştirmek için uğraşmıyoruz ? Aynı bildiğimiz yolda ilerlemekten vazgeçelim artık. Biraz başka şeyler denemek lazım. Bana göre diğer konu tasarımlarından farksız. Güzel font bulamadım bence bir bahane. Google fontlara bakarsan güzel fontlar bulursun. Örnek: Poppins, Gotham, Raleway vb.
Haklısınız ama meşgul olduğumdan ancak bu kadarını yapabiliyorum şuan için yazın daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz.
PhotoShop kullandın mı ? Yoksa tümü paint gibi duruyor bence. Fontlar falan kendi elinle yazmış gibi kalitesiz :)

Şimdi değiştirmen gerekenler;
1-Tarz
2-Renk Uyumu
3-Riglerdeki steve nin sadece kafasını koyabilirsin.
4-İkonların hepsini renkli veya hepsini renksiz alabilirsin.
5-Başlık fontu
CS6 ile yaptım fakat 1saatimi aldı çok emek harcamadım bu kadar önem vericek vaktim yok benim yazın daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsin.

Aga ücretsiz tasarım diye hiç özen göstermiyorsunuz başarısız beğenmedim umarım iyi yerlere gelirsin.

Başlık,Hakkımızda kısmını iyi yapmışsın diğerleri hoş durmuyor.

Haklısınız ama meşgul olduğumdan ancak bu kadarını yapabiliyorum şuan için yazın daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz.

CS6 ile yaptım fakat 1saatimi aldı çok emek harcamadım bu kadar önem vericek vaktim yok benim yazın daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsin.
Peki dostum. Heyecanla bekliyorum !

Paint koktu.

O eskidendi şimdi senden daha iyiyim xd
Buna eminmisin :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben küçük işlerle uğraşmıyorum artık :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki paylaştığım konulara bakarak üzerimden yorum yapıyorsan, Gel tanışalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl