Rehber Hazır Paket Neden Kullanmamalıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özgürlük_dışardadır

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
sofetinlikaya

Discord:

swankytr

Şimdi siz hazır paket kullandınız biri geldi oyna girdi ve başka sunucudaki herşeylr aynı bu sunucu çalıntı diyip girmez

Arkadaşlar hazır paket kurmayın insanların emeklerine saygı durun

Başka Bir Konuda Görüşürüz MC-TR Halkı

Ne kadar doğru bilmem ama bence alakası yok hocam zaten piyasada %90 bile kendi yapılan paket yok aynısı olarak değilde düzenlenip kullanılırsa bence hazır paket ideal

Hazır paket kullanmak neden kötü olsun ki? Eğer ücretli bir şekilde alınmışsa ya da ücretsiz bir şekilde sunulmuşsa kullanılabilir.

Bence bu rehber çalıntı paket/plugin neden kullanmamalıyız? olmalı. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ama açılmadıysa açılabilir.

hocam bilmiyordum ama kusura bakmayın sitede yeniyim

Her sunucunun kendine özgü bir oyuncu kitlesi vardır. Paket ile topluluk ise birbirinden tamamen farklı kavramlardır. Hazır paket kullanan sunucular bile kendi özel etkin çevreleri sayesinde tanınır hale gelir. Tıpkı Zonely website yazılımını kullanan sitelerin hazır yazılımı kendilerine göre özelleştirip kendi kitlesini oluşturması gibi.

Piyasanın %80 90 bana göre hazır paket kaynıyor tabiki girip oynamıyorum ama șimdi yalan söylemek gibi olmasın aynı paketi 100 kere görüyoruz bazıları uğrașıyor farklı șeyler ortaya çıkartmaya çalıșıyor bağzısıda olduğu gibi bırakıyor garip olanı online sayılarının gereksiz yüksek olmaları isteyen kullansın çok umrumuzda olmaz ama piyasaya yeni isimlerde yazdırmak șart gözümüzün önü farklı șeyler görsün artık

hazır paket olunca oynayasım gelmiyor zaten direkt quit atıyorum
emek hırsızlığından çok aynı paketi 100 kere oynadığım için sıkıcı geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl