Hazır Bilgisayarlara Zam geliyormuş ne düşünüyorsunuz TRT bandrol ücreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkynoraNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkynoraNW

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Gerçekten böyle bir şey varmı ya ne düşünüyosunuz bu konu hakkında sizce %kaç zam gelir hazır bilgisayarlara

Windows için para ödemek 😃

Evet öyle bir şey var artık maalesef

Sıkıntı ya bilgisayar almayı düşünüyodum skdşhljdsh
İnternetten toplama al farklı farklı sitelerden vs. bütün parçalar evine gelince bütün parçaları al arabayla felan bilgisayarcıya götür 1 saate montajı yaptır 20₺ ye de windows lisansı yaptın mı iş tamam. 90k toplama pc için 140k diyor vatan örnek verirsem

Bi ara 4060 Ryzen 5 5600 sistem 23K Bandındaydı almak için param hazırdı direk hazır alayım kurtulayım dediydim uygundu bide fiyatına göre șimdi mefta oldu tabi 25K bandında adam akkıllı bilgisiyar lazım banada

İnternetten alacaksanız acele edin çünkü stoklar bitiyor (bazı parçalar) her gün 500₺ - 1000₺ bandında zam geliyor özellikle Ram için stok krizi var 5000₺ olan ram 10 gün içinde 12000₺ oldu

İnternetten alacaksanız acele edin çünkü stoklar bitiyor (bazı parçalar) her gün 500₺ - 1000₺ bandında zam geliyor özellikle Ram için stok krizi var 5000₺ olan ram 10 gün içinde 12000₺ oldu
şuan power supply ile kasa siparişini verdim 4 5 gün sonrada ramleri vericem

Ben işimi laptoptan görüyorum güçlü laptop kullanıyorum sürekli konum değiştiğim için ancak animasyon sektörü ve ve render için bana mükemmel canavar lazım oldu satın aldım 1 hafta kadar önce şu an fiyat listesine göz attım 20000₺ zam gelmiş toplam

Valla bilgisayarcı açma fikri var aklımda bu fiyatları analiz edince, kar marjı çok yüksek özellikle yurt dışı sınırlı parçalarda

Yapay zekadan dolayı ramlere zam geliyor her geçtiğimiz gün, TRT bandrol ücreti bunun yanında çerez kalır. En güçük bir ekonomik dalgalanmada bilgisayarlar oynuyor genelde hep. Bu yüzden alıştık artık senelerdir zam gelmesine, insanları pek etkileyeceğini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl