Rehber Hazır Ada Nasıl Yapılır ? (Skyblock)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabri68tknn

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
Sabri68Tkn

Discord:

SabriTekin#1119

Selamlar ben Sabri,bugün sizlere yaptığınız skyblock adasını .schematic hale getirip nasıl ana ada yapcağınızı anlatacağım.

Gerekli Olan Pluginler Nelerdir?
ASkyblock :)
Word Edit
Word Guard

Nasıl Yapılır ?
Öncelikle olarak '//wand' komutunu yazarak Tahta Baltayı elinize alınız.
Yaptığınız Adayı Tahta Balta ile seçip ardından '//expand vert' komutunu yazıyoruz.
Bunu yaptıktan sonra '//copy' komutunu yazıp ve ardından '//schematic save island' komutunu girelim.
Yaptığınız adayı şimdi schematic halde kaydettiniz.
Şimdi bunu bulmak için serverinizin plugins dizininin içinden WordEdit klasörün içindeki schematics klasörünün içinde hangi isimle kaydetmişseniz o dosyayı kopyalayınız.
Tekrar plugins dizininin içinden ASkyblock klasörüne girip schematics klasörünün içine kopyaladığınız schematici yapıştırın.
ve bitti.

Yoğun İstek Gelirse Video Halini Yapıp Konuya Ekleyebilirim.

Not Olarak Konuya Resim koymaya gerek duymadım ama gerekli ise koyarım ve ilk Rehber Konum bir hatam ve yanlışım olmuşsa kusura bakmayın.
İkinci Bir Not olarak Adaya Kırılmaz Blok ve Tabela Koymayı Unutmayın.

Son düzenleme:
Ellinize saglık hocam :D :)

Konu Başlığı Şu Olmalıydı: Hazır Ada Nasıl Yapılır [Skyblock]
Konu Tasarımı Hoş Olmuş
Resim Koysaydın Daha Anlaşılır Olurdu Çünkü Pluginlerin Nerede Olduğunu Bilmeyen Arkadaşlarımız Var Resim Ekleyerek Daha Anlaşılır Hale Getirebilirsiniz
BAŞARILAR...

Peki Adayı Boydan Boyamı Seçicez ? Yoksa Sadece Yaptığımız Bölümümü Bu Arada Teşekkür Ederim Gerçekten İhtiyacım Vardı

kısa ama işlevi büyük bir konu

Arkaşlar ben Yapamadım Yardımcı Olurmusunuz

Resimlerle desteklersen çok iyi olur önemli bir konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl