hazine eventi plugini nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.055
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
belli bolgede 200 adet chest koydum ıcını doldurmak cok uzun suruyor böyle plugin varmıdır

CrazyEnvoy plugininden bahsediyorsunuz sanırım?

Hayır
Dediğim gibi 200 chest var vunları oto doldurcam yağma eventi yapıcam böyle plugin lazım
Bro yukarıda denildigi gibi crazyenvoy ile yapılabilir bu sayede hem uğraşmamış hemde rasgele itemler konmuş olur üzerine de hafiften skript uydurdunmu bitti gitti :D

Bro yukarıda denildigi gibi crazyenvoy ile yapılabilir bu sayede hem uğraşmamış hemde rasgele itemler konmuş olur üzerine de hafiften skript uydurdunmu bitti gitti :D
Dostum iyi oku crazyenvoy ne bılıyom 200 sandık var bunlara rastgle item atıcam random konumlarda degıl içinde olcak

Dostum iyi oku crazyenvoy ne bılıyom 200 sandık var bunlara rastgle item atıcam random konumlarda degıl içinde olcak
Anlamadım ama sanırsam sen randoma takılmışşsın random söyle bro belirli bölgenin içine rasgele yerlere rasgele sandıklar atıyor ve bu sandıklara sağ yada sol tık yaptığında ise sana itemi veriyor itemide aynı customcreates gibi düzenleyebiliyorsun.

Anlamadım ama sanırsam sen randoma takılmışşsın random söyle bro belirli bölgenin içine rasgele yerlere rasgele sandıklar atıyor ve bu sandıklara sağ yada sol tık yaptığında ise sana itemi veriyor itemide aynı customcreates gibi düzenleyebiliyorsun.
Bılıyom ya forumda türkçe çevirisini paylaşmıstım bile :)

Thask YOUU AND LOVE YOU !
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu konuyu biliyommmm :D çok gülmüştüm konunu baltalamaya çalışan kişiye :D
Aynen çekemeyenler var sanırım türkçemiz gelişsin serverlar artık türkçe olsun

belli bolgede 200 adet chest koydum ıcını doldurmak cok uzun suruyor böyle plugin varmıdır
Panpa bu arada senin istegini farklı bir skript yolu ile denicem koulacak itemler sabitmi şansagöremi degişicek sabitsede şansa göre değişiceksede bana itemleri atarmısın ?

Aynen çekemeyenler var sanırım türkçemiz gelişsin serverlar artık türkçe olsun
Fıttırdım plugin yazıyom sana :D skript yazamayınca ben xD

71442

Son düzenleme:
Panpa bu arada senin istegini farklı bir skript yolu ile denicem koulacak itemler sabitmi şansagöremi degişicek sabitsede şansa göre değişiceksede bana itemleri atarmısın ?

Fıttırdım plugin yazıyom sana :D skript yazamayınca ben xD

Hızlısın bir sunucuda görmüştüm bu sistemi sunucuma gelip warp hazine yazıp bakabilirmisin sürekli doldurmak zor oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl