1/500 mc.haycraft.net Reklam HayCraft SKYBLOCK Açılıyor! | 25.000₺ Gerçek Para Ödüllü Yarışmalar | Cuma 19:00 | mc.haycraft.net

Konu, 5 Temmuz 2026 13:56'de tarihine kadar sabit.

Acevyn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
Acevyn

Discord:

aesvin

Minecraft Sunucu Adresi
mc.haycraft.net
Sunucu Sürümü
1.16.5 - 1.21.11
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
SkyBlock
Zorluk Seviyesi
Orta
HayCraft-Konu.webp
Odul-Tasarımı.webp
New_Project_50.webp
2026-06-04_04.05.21.webp
2026-06-04_04.06.26.webp
2026-06-04_04.07.03.webp

Güzel bir sunucuya benziyor, başarılar dilerim HayCraft.

Konu ve görseller hoş ama sistemlere dair bir bilgi verilmemiş bilerek öyle bırakıldı sanırım yine de başarılar

Konu ve görseller hoş ama sistemlere dair bir bilgi verilmemiş bilerek öyle bırakıldı sanırım yine de başarılar
Teşekkür ederiz. 😊 Evet, sistemleri bilerek göstermedik. Biraz merak unsuru bırakıp oyuncuların keşfederek deneyimlemesini istiyoruz.

Teşekkür ederiz. 😊 Evet, sistemleri bilerek göstermedik. Biraz merak unsuru bırakıp oyuncuların keşfederek deneyimlemesini istiyoruz.
bu düşünceyle elinizde patlar gibi hissediyorum bu sunucu hakkınızda hayırlısı olsun

bu düşünceyle elinizde patlar gibi hissediyorum bu sunucu hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlısı tabii. Biz de aynı şeyi açılıştan sonra oyuncuların değerlendirmesine bırakmayı tercih ediyoruz. Sonuçta fikirler değil, sonuçlar konuşur. 🙂

Hayırlısı tabii. Biz de aynı şeyi açılıştan sonra oyuncuların değerlendirmesine bırakmayı tercih ediyoruz. Sonuçta fikirler değil, sonuçlar konuşur. 🙂
başarılar dilerim yarın oradayım!

Güzel Bir Fikir ama biraz Sunucuyu anlatsaydınız iyi olabilirdi Görsellerin Çok iyi Olduğunu Rahatlıkla Söyleyebilirim ama

Başarılarınızın devamını diliyorum inşallah sunucunuz oynanır mutlu takılırsınız görseller güzel olmuş özellikle shader

Başarılar dileriz.

hakkınızda hayırlısı olsun aramıza hoş geldiniz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl