Yunus Oğuzhan
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- CrosCaptan
Discord:
Yunusgames92
Beyler simdi böyle bir oyun modu olsa ne hissederdiniz yani böyle birşey güzel olurmuydu ismi / wars of invasion / benim aklıma takıldı ve böyle birşey yapsamıydık size göre nasıl bu konu değerlendirmenizi istiyorum fikirlerinizi duymak istiyorum pluginin amacı : oyuncuların hayatta kalma tarzında bir plugin olması gökyüzü tarzı bir adada labirentli olan yerde sürekli zombiler iskeletler gelcek ve oyunculara saldırcaklar oyuncularda bu zombi ve iskeletleri öldürüp hayatta kalcaklar tıpkı kitpvp gibi kitpvpde ama kit setleri olmicak ve etraftaki rasgele sandıktan felan item kascaklar yada zombi öldürünce marketten alcaklar oyuncular birbirleriyle savasıyor ama bunda hem oyuncularla hemde canavarlarla savasmak zorunda oyuncular aralarında dost olabilir yada düşman olabilir onların kararı olcak ve dalgalar belirli aralıklarla olcak her 5 dakkada bir dalga olcak dalgalar aynı tarzda olcak . pluginde olması gereken özellikler adada zombilerin sürekli doğmasını sağlamak ve oyuncuları zombilerin tarafına geçebilmesi zombi tarafına geçen oyuncuların isimleri kırmızı renkte olcak. mekanikleride oyunda market alışverişi yapabilcekler kısıtlı kaynaklarla diğer pluginlerdeki market sistemini kullanması ve crazyenvoy sandıklarıylada oyunculara ara sırada item desteği sağlamak bu yüzden oyuncular sıkıntısı olmicaktır. gui tarzı bir bilgi sistemi olcak kaç canavar ve oyuncu öldürdüğüyle ilgili yada kaç kere enfekte olduğuyla ilgili başarımları gözükcek komutlarda /wart help bu plugini yardım sayfası olcak /wart start bu plugini aktif edecek canavarları o dünyada /wart stop buda durdurcak oyun modunu /wart edit buda yapılandırma sağlicak ada sınırlarını seçecek en kenardan diğer en kenara kadar hangi max alan sınırında doğcak zombiler o alandan dışarısında zombiler doğmicaklar /wart center oyunun merkezi olcak spawn noktası /wart time dalgaların ne zaman başlicağını göstericek /wart game de oyun dalgaları sürekli dalga olcak yani oyun yöneticisi kendisi durmadan aktif etmicek oyunun kendisi o dünyadaki adada sürekli dalgaları başlaticak /wart bubi de oyunu düzenliyen admine elmas balta verip tuzakları ayarlicak o yere tıkladığında tuzaklar aktif olacak etkinlikler tuzaklar olcak tuzaklara basan oyunculara demir golemler yada koruyucu saldırcak adada birden fazla tuzak olacak Citizens plugini koruma npcleri felanda var ve1.19.4 ve üzerisiyle uyumlu olması 1.20.4 arası uyumlu olacak oyuncu yoksa dalgalar durcak 1 tane oyuncu olursa dalga devam etcek oyuncu yoksa kaynak yemicek / böyle bir haritada olsa güzel olurmuydu gönderdiğim resim tarzında resim bana ait değil spigot sayfasındaki Tangled maze | maze generator deki resmi gördüm bunu gördüğümde böyle bir fikir aklıma geldi böyle bir oyun modu aslında çok ilgi çekici geliyor bana böyle bir oyun modu olsa yapılır aslında güzel pluginler var bu tarzda yapılabilir.