Anı Hayatınızda en çok şaşırdığınız olay ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xYaqiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.031
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xYaqiz

Play.HypeNW.Com
Elmaslar
296
Minecraft
Yaqiz
Şaşırmak , sözlükte;
1) Bir işe nasıl başlayacağını, başladığı işi nasıl sürdüreceğini ve nasıl sonuçlandıracağını bilemeyecek duruma gelmek, işin içinden çıkamamak.
2) Doğruyu, gerçeği, gerekli olanı ayıramayacak duruma gelmek.
3) Ne yapacağını, nasıl davranacağını bilemez duruma gelmek.

Anlamlarına gelmektedir.

Peki sizin hayatınız boyunca en çok şaşırdığınız anlar ve olaylar hangileriydi ?

Benim En Çok Şaşırdığım Olay

Atıyorum x şehrindeyim ve y şehrine akraba ziyaretine gittim. Oradaki bir akrabamız hakkında kendi çapımızda iyi yorumlar yaparken birden kapı çaldı ve o akrabamız kapının önündeydi ! O an dilim tutuldu şaşkınlıktan , ne yapacağımı bilemedim.

Bi Tane Youtube Kanalından Steam Random Key Kazanmıştım Random Keyden Outlast Çıktı :D

Yanlışıkla 150 TL ' lik bir oyun satın almıştım. Sonra iyiki almışım dedim deliler gibi onu oynuyorum. :D

Arkadaşlar ile beraber okuldaydık boş dersdi sohbet ediyorduk. Arkadaşım ayakkabısına açıldığı için güçlü bir yapıştırıcı sürüyordu. Daha sonra başka bi arkadaşım yapıştırıcıya dokunmak istedi. Tam dokunurken çocuk hop dur bak çok güçlü bi yapıştırıcı bu ameliyatla çıkartırız parmağın yapışırsa dedi. Çocuk parmağını yapıştırdı sonra çekti hiç bir şey olmadı bizde çok güldük ama en şaşırdığım olay oydu. Anlattığına göre babasının parmağı yapıştırıcıda kalmış. Yapıştırıcıyı arkadaş çekince efsane güldük ama hâlâ gülüyorum. :D Yapıştırıcıya baktım yapıştırıcı da kaliteliydi. Çok şaşırmıştım.

Sınavdan yüksek alcam diyip düşük almam.

sevgilimin 49 saniye önce bana baklava yedirmesi.

insanların benim hakkımda ne düşündüğünü öğrendim

Bir arkadaşım doğum günümde bana, makas, yara bandı ve kalem traş almıştı. O gün okulda makasla elimi kestim ve yara bandını kullandım. Sınav haftasıydı ve kullandığım kalem kaybolmuştu. Bense ucu olmayan bir kalemi o kalem traş ile açmak zorunda kalmıştım. Sonra o arkadaşla korkudan konuşamadım. :D

çocukların leyleklerin getirmediği gerçeği

Şaşırmak , sözlükte;
1) Bir işe nasıl başlayacağını, başladığı işi nasıl sürdüreceğini ve nasıl sonuçlandıracağını bilemeyecek duruma gelmek, işin içinden çıkamamak.

Anlamlarına gelmektedir.

Peki sizin hayatınız boyunca en çok şaşırdığınız anlar ve olaylar hangileriydi ?

Atıyorum x şehrindeyim ve y şehrine akraba ziyaretine gittim. Oradaki bir akrabamız hakkında kendi çapımızda iyi yorumlar yaparken birden kapı çaldı ve o akrabamız kapının önündeydi ! O an dilim tutuldu şaşkınlıktan , ne yapacağımı bilemedim.
Fizik yazılısındayız 3 soru yaptım 08 aldım arkadaşım adını yazıp bıraktı 10 aldı :D

Şaşırmak , sözlükte;

Anlamlarına gelmektedir.

Ablam tıp ve kastamonuda yaşıyor. Ankara'ya geldi kapının deliğini kapatarak zile bastı ve kapıyı açınca şok oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl