Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tasarım çalışması 10 dakikamı aldı.Sade ve güzel, renk uyumu harika, iyi bir başlangıç yapmışsın ellerine sağlık :)
Gayet başarılı bir logo tasarımı fakat gazador network kırmızı temalı bir sunucuydu sanırsam, birde kırmızı beyaz yapmayı dener misin?
Gayet başarılı bir logo tasarımı fakat gazador network kırmızı temalı bir sunucuydu sanırsam, birde kırmızı beyaz yapmayı dener misin?
Sunucunun kendisinden çalmış gibi olmamak için kırmızı yapmadım fakat 2. çalışmamda kırmızı yapacağım.GAZADOR yazısı kırmızı olmalıydı, ilk çalışmana göre güzel denilebilir.
Bu efektlerin nasıl yapıldığını bilmediğim için ve photoshop yerine online psd editör kullandığım için biraz geç öğrenebilirim.
Mesajları detaylı bir şekilde göz atarsanız zaten anlarsınız. Örnek olarak @Reynixan'ın sunucusu Gazador'u seçtim.Güzel gözüküyor ancak gazador diye bir sunucu var. Başarılar dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. A noktası olmadan B noktası olmaz diyorum ve yorumunuza elmas bırakıyorum.Photoshop'tan text toolu seçip sunucu adını yazıp üzerine texture giydirmek logo yapmak olmuyor. Ortaya çıkan sonuç çok mu kötü? hayır, geliştirilebilir ancak bana göre bir logo değil. Başarılar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!