babakeen
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- iKreyzi
- https://www.fb.com/5kie2
Discord:
Kaan E.#6284
Kaan E.#6284
MackleanTR#9999
EmreSHN#4551
/mangaddp grupismi essentials.open.kit.yml dener misiniz? OlmassaArkadaşlar iyi günler , kit almaya çalışırken kit menüsünden veya ./kit oyuncu yazınca bana "Bu kiti almak için SPONSOR olmaniz gerekir" diyor. Bunu nasıl çözerim?
Sorun çözüldü mü ?Arkadaşlar iyi günler , kit almaya çalışırken kit menüsünden veya ./kit oyuncu yazınca bana "Bu kiti almak için SPONSOR olmaniz gerekir" diyor. Bunu nasıl çözerim?
Kaan E.#6284
./mangaddp <grup> essentials.kits.oyuncu
Kiti almasını istediğin gruba şu komutla yetki ekle /mangaddp grupismi essentials.kits.oyuncu
Olmuyor ://mangaddp grupismi essentials.open.kit.yml dener misiniz? Olmassa
/mangaddp grupismi open.kit.yml
Kaan E.#6284
İlk önce essentials.kit verip sonra essentials.kits.oyuncu yetkisi verip dener misiniz ?Olmuyor :/
MackleanTR#9999
HomeLess#6666
Dostum GroupManager Kullanıyorsan Oyuncu Gurubuna essentials.kit ve essentials.kit.oyuncu yazArkadaşlar iyi günler , kit almaya çalışırken kit menüsünden veya ./kit oyuncu yazınca bana "Bu kiti almak için SPONSOR olmaniz gerekir" diyor. Bunu nasıl çözerim?
Kaan E.#6284
./mangaddp <grupismi> essentials.kit
./mangaddp <grupismi> essentials.kits
ikisinden birisi olması lazım bunları ver sonra tekrar dene.
Aynı hatayı almaya devam ediyorum.İlk önce essentials.kit verip sonra essentials.kits.oyuncu yetkisi verip dener misiniz ?
HomeLess#6666
Başka bi eklenti denesen mesela LuckPerms gibi ?Aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!