Hayalinizdeki Araba Ve Fiyatı [Gerçekçi Olalım]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amoreas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 172
Tecrübem tabikide var 1,5 yıldır A1 ehliyetine sahibim Voge R125 var
1.5 yıllık 125cc tecrübesi 4 silindir 1000cc, 1. viteste 180 gören bir motor için yeterli değildir. yamaha mt 07 için kullanılan "kafaya geçirme" terimi tamda bu yüzden çıktı çünkü yamaha mt 07 hem piyasadaki diğer araçlara göre aşırı ucuz, hemde çok güçlü bir motor tork olarak.
sanki sen yüksek cc kullandında bana laf ediyorsun dersen evet, kullandım. Ortalama 5 bin km r7 tecrübem var ve böyle makineler en ufak hatana bakıyor.
fakat tabiki hayalindeki motor olması yarın s1000rr alacağın anlamına gelmediği için zaten birden s1000rr alacak değilsin. Benimde örümcek kasa 09 hayalim var :)

audi rs6 2026 modell 19 milyoncuk :D

Audi a8 long

1.5 yıllık 125cc tecrübesi 4 silindir 1000cc, 1. viteste 180 gören bir motor için yeterli değildir. yamaha mt 07 için kullanılan "kafaya geçirme" terimi tamda bu yüzden çıktı çünkü yamaha mt 07 hem piyasadaki diğer araçlara göre aşırı ucuz, hemde çok güçlü bir motor tork olarak.
sanki sen yüksek cc kullandında bana laf ediyorsun dersen evet, kullandım. Ortalama 5 bin km r7 tecrübem var ve böyle makineler en ufak hatana bakıyor.
fakat tabiki hayalindeki motor olması yarın s1000rr alacağın anlamına gelmediği için zaten birden s1000rr alacak değilsin. Benimde örümcek kasa 09 hayalim var :)
s1000rr a bir anda geçicem demedim zaten sıra sıra cc yükselte yükselte

ÖTV indirimi sakatlık... 2m indirim hmm

Zaten bir anda geçecek maddiyat biraz sağlam olmalı herhalde diye düşünüyorum
arkadaşım 125 cc ile kaza yaptı ve gelen tazminat ile sağlam bir hosting firması açtı öyle diyeyim sana :D

arkadaşım 125 cc ile kaza yaptı ve gelen tazminat ile sağlam bir hosting firması açtı öyle diyeyim sana :D
Kaza tazminatları çok sağlam zaten ona lafımız yok ama motorla kaza yapınca insanın acı çok yanıyor hem fiziksel olarak hem motoru o halde görünce

Kaza tazminatları çok sağlam zaten ona lafımız yok ama motorla kaza yapınca insanın acı çok yanıyor hem fiziksel olarak hem motoru o halde görünce
10 yaşımdan beri kullanıyorum motor kültürünün içinde doğdum ve gerçekten motoruna birşey olunca insan kendinden çok motora odaklanıyor ve çok sarsıyor, şu ana kadar motoru devirmek dışında hiçbir kazaya karışmadım umarım karışmamda :D

motor kazalarında asıl kaza sebebi sürücü değil karşı taraf oluyor genelde, ya önüne atlıyorlar yada görmeyip sana çarpıyorlar, bir keresinde 160la giderken sürücü kursu arabası çıkmıştı karşıma o günden beri ortalık alanda hız yapmıyorum

1782573660367.webp

BMW M4​

BMW M4, BMW'nin performans odaklı M serisinin en dikkat çeken modellerinden biridir. İlk kez 2014 yılında tanıtılan bu otomobil, daha önce M3 Coupe olarak üretilen modelin devamı niteliğindedir. Günümüzde üretilen yeni nesil M4 ise hem tasarımı hem de sunduğu performansla spor otomobil tutkunlarının en çok tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır.

Kaputunun altında BMW'nin S58 kodlu 3.0 litrelik çift turbo beslemeli sıralı altı silindirli motoru bulunur. Bu motor versiyona göre 480 ile 530 beygir güç üretmektedir. Competition xDrive modelinde ise 530 beygir güç ve 650 Nm tork sunulur. Gücünü 8 ileri M Steptronic otomatik şanzıman aracılığıyla yola aktaran araç, 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 3,5 saniyede ulaşabilmektedir. Elektronik hız limiti 250 km/s olsa da M Driver's Package ile bu değer 290 km/s seviyesine çıkarılabilir.

Dış tasarımında ilk dikkat çeken detay büyük çift böbrek ön panjurdur. Bunun yanında geniş çamurluklar, karbon fiber tavan, sportif tamponlar ve dörtlü egzoz çıkışı M4'e oldukça agresif bir görünüm kazandırır. Aerodinamik yapısı yalnızca görsellik için değil, yüksek hızlarda daha iyi yol tutuş ve denge sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.

İç mekânda ise tamamen sürücü odaklı bir tasarım anlayışı benimsenmiştir. Dijital gösterge paneli, geniş multimedya ekranı, M direksiyonu, spor koltuklar ve kaliteli malzeme kullanımı sayesinde hem konforlu hem de sportif bir sürüş deneyimi sunar. Karbon fiber detaylar ve M logolu donanımlar otomobilin performans karakterini iç mekânda da hissettirir.

BMW M4'ün en güçlü yönlerinden biri sürüş dinamikleridir. Adaptif M süspansiyon sistemi, elektronik kontrollü diferansiyel, yüksek performanslı fren sistemi ve gelişmiş çekiş kontrol teknolojileri sayesinde hem günlük kullanımda hem de pist sürüşlerinde oldukça başarılı bir performans sergiler. Arkadan itişli ve xDrive dört tekerlekten çekişli seçenekleri sayesinde farklı sürüş tarzlarına hitap edebilir.

Yakıt tüketimi kullanım şekline göre değişiklik gösterir. Normal kullanımda ortalama 10-12 litre seviyelerinde tüketim sunarken, performanslı kullanımda bu değerler daha da yükselebilir. Buna rağmen sunduğu güç ve performans göz önüne alındığında sınıfındaki birçok rakibiyle benzer değerlere sahiptir.

BMW M4; güçlü motoru, keskin sürüş karakteri, modern teknolojileri ve dikkat çekici tasarımıyla premium spor otomobil segmentinin öne çıkan modellerinden biridir. Hem günlük kullanıma uygun olması hem de pistte yüksek performans sunabilmesi, onu otomobil tutkunları için özel kılan en önemli özelliklerden biridir.

12.000.000-17.000.000 Tl arasında 2. el fiyatları değişmektedir

Siyah ben istiyorum!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl