Sunuculara harcayacağın parayı onlara verseydin bunu görürdük. :)Evsizlere ve hasta çocuklar yardım etmek...
Peki. ._.Sunucumun GB'ının az olması burdan belli zaten 3 gb sunucum var aldığım her ay para 100 tl 35'ini sunucuya veriyorum 50 tlsini bağış yapıyorum kalan parada okul harçlığı bilip bilmeden konuşmazsan sevinirim ..
DwordGG#2855
Parayı Nereye Yatırıyorsunuz?Sunucumun GB'ının az olması burdan belli zaten 3 gb sunucum var aldığım her ay para 100 tl 35'ini sunucuya veriyorum 50 tlsini bağış yapıyorum kalan parada okul harçlığı bilip bilmeden konuşmazsan sevinirim ..
IYusuf_SelmanI#3770
Majoras#3286
Her zaman olmak istediğimiz mevkiden daha yüksek hayaller kurmalıyız. Yüksek hayallere ulaşmak için çalıştığımızda bir de bakmışız olmak istediğimiz mevkiyi geçmişiz. Hayalin çok basit, MC-TR forumundan daha büyük bir forum kurmayı hayal edip çalışmazsan.Gençler, bu konunun altına hayalinizi yazın, kimin hayali daha bombastik görelim. :) Benim ki MC-TR de Yönetici olmak, ciddiyim. :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!