Bulundu Havaya Bakarak Shulker Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrazyEmirV2

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
41
Minecraft
CrazyEmirV2
Öncelikle Merhabalar Çok Gelişmiş 1.16.5 Aternos Sunucum İçin Bir Plugin Arıyorum Sunucumdaki Oyun Modları Şehir BoxPvP Smp BoxPvP İçin Havaya Bakıpda Sağ Tıklayarak Shulker Açmak İçin Bir Plugin Arıyorum Nolur Yardım Edin

merhaba aşağıdaki eklentilere bakabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle Merhabalar Çok Gelişmiş 1.16.5 Aternos Sunucum İçin Bir Plugin Arıyorum Sunucumdaki Oyun Modları Şehir BoxPvP Smp BoxPvP İçin Havaya Bakıpda Sağ Tıklayarak Shulker Açmak İçin Bir Plugin Arıyorum Nolur Yardım Edin
AxShulkers en iyisi olucaktır.

Yokki Logs dosyası axshulkersde

1767437987458.webp
ana dosyada bulunuyor log dosyası

Aldığınız hata vs varmı

inceleyin burada ayarlanması gereken dünya isimleri vesaire var lütfen tüm konuyu iyice inceleyin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl