itemleri itemsadder textura packine yerleştirdin mi ?Merhabalar!
MystichMob, ModelEngine, Itemsadder... Hepsi sunucum yüklü.
Yardımcı olur musunuz? Aslında bu eklentideki ejderhayı değil de, diğer kozmetik ürünlerini yüklemek istiyorum!
Şunu yüklemeyi bilmiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 214144
Merhabalar!
MystichMob, ModelEngine, Itemsadder... Hepsi sunucum yüklü.
Yardımcı olur musunuz? Aslında bu eklentideki ejderhayı değil de, diğer kozmetik ürünlerini yüklemek istiyorum!
Şunu yüklemeyi bilmiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 214144
Dediğiniz dosyalar evet elimde var hocam... Ancak ben bir türlü anlamadım... Çünkü bu eklenti ingilizce. Ayrıca bu eklentinin sahipleride ingilizce destek veriyor ve sürekli beni bu eklentinin wiki'sine yönlendiriyorlar.. Sadece nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?Dostum kimi kozmetikleri özel kozmetik pluginine (Mcpets, hmc gibi) aktararaktan da yükleyebilirsin.
Bu tür kozmetikleri, satın aldıktan sonra sana Model engine, Mythic mobs gibi pluginlere ait dosyalarını verir. Dosyaları bu pluginlere attıktan sonra sunucunu yeniden başlatıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra Model engine'ın resource pack adlı klasöründe biriken textureları Itemsadder'ına atıyorsun. Ve /iareload /iazip deyip textureları resource packi olarak kaydettikten sonra Minecraft arayüzünden resource packine yapıştırıyorsun. Daha fazla bilgi almak için discordunu bırakmayı unutma!
itemleri itemsadder textura packine yerleştirdin mi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!