Çözüldü Hatasız, Profesyonel "Factions" Plugin paketi olanlar veya yapabilecek olanlar buyursun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deadsensei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.054
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadsensei

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Öncelikle hepinize merhabalar dostlar. Temmuz ayı içerisinde kendimce bir sunucu açacağım. Maddi açıdan bir sorunum yok ve herşey gayet güzel olsun istiyorum. Bu yüzden hazır paket kullanıp birbirinin kopyası sunuculardan biri yapmak yerine doğru dürüst bir faction sunucusu açmak istiyorum. Lütfen basit, hata dolu ve en önemlisi "Türkçe dilinin doğru kullanılmadığı" bir paket ile gelmeyiniz. Plugin piyasasını gayet iyi biliyorum. Lütfen komik teklifler yapmayın. Forumda furyası dönen "ConconCraft" plugin paketi gayet hoşuma gitti. Sistemi RPG tarzı olmuş ve çokta başarılı olmuş. Bu tarz bir plugin paketi olursa daha iyi olur.

Konuya giren ve konuyu sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum. Sağlıcakla :)

Not: Skype çok kullanmıyorum fakat yinede adresimi bırakacağım. Satış düşünenler konuya ekstradan yorum yaparlarsa sevinirim.

Plugin Yapımcılarını Kendine Çağıracağına Bence Kendin Gidip Arasan Daha İyi Olur.
Yoksa Sahte Pluginerler Gelicektir. %90

Plugin Yapımcılarını Kendine Çağıracağına Bence Kendin Gidip Arasan Daha İyi Olur.
%90? Cidden mi :D
[DOUBLEPOST=1499351030,1499350964][/DOUBLEPOST]
Öncelikle hepinize merhabalar dostlar. Temmuz ayı içerisinde kendimce bir sunucu açacağım. Maddi açıdan bir sorunum yok ve herşey gayet güzel olsun istiyorum. Bu yüzden hazır paket kullanıp birbirinin kopyası sunuculardan biri yapmak yerine doğru dürüst bir faction sunucusu açmak istiyorum. Lütfen basit, hata dolu ve en önemlisi "Türkçe dilinin doğru kullanılmadığı" bir paket ile gelmeyiniz. Plugin piyasasını gayet iyi biliyorum. Lütfen komik teklifler yapmayın. Forumda furyası dönen "ConconCraft" plugin paketi gayet hoşuma gitti. Sistemi RPG tarzı olmuş ve çokta başarılı olmuş. Bu tarz bir plugin paketi olursa daha iyi olur.

Konuya giren ve konuyu sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum. Sağlıcakla :)

Not: Skype çok kullanmıyorum fakat yinede adresimi bırakacağım. Satış düşünenler konuya ekstradan yorum yaparlarsa sevinirim.

Dostum skype kullanmaya şimdi'den başlayabilirsin :) skype adresim payday789 ekle. Ücretli bir şekilde kalite faction paketi hazırlarım sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Adam piyasadan anladığını söylemiş, plugin den anladığını söylememiş, anlıyor olsaydı zaten burada olmazdı, lütfen yanlış yorumlarınızla insanları yanıltmayınız.
%90? Cidden mi :D
[DOUBLEPOST=1499351030,1499350964][/DOUBLEPOST]
Dostum skype kullanmaya şimdi'den başlayabilirsini :) skype adresim payday789 ekle. Ücretli bir şekilde kalite faction paketi hazırlarım sıkıntı yok.
@Anthony arkadaşıma kesinlikle güvenebilirsin, kendisini çok iyi tanıyorum, onunla dolandırıcılık gibi bir durumla karşılanmazsın, artı olarak kefiliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl