Çözüldü hatalı skriptler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 63724

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
332
herkeze merhaba arkadaşlar benim bir takım skriptlerim var ve bayası hata veriyor bunların hepsini 1 yere derledim
rica etsem oraya girip skriptlere baktıktan sonra hatasız bir şekilde başa bi yerde paylaşırmısınız
lütfen buna çok ihtiyacım var :)
skriptlerim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hatayı ss olarak atarsanız yardımcı olabiliriz.

70 80 error var hangi birini atim[DOUBLEPOST=1502435161,1502435111][/DOUBLEPOST]70 80 error var hangi birini atim :?

70 80 error var hangi birini atim[DOUBLEPOST=1502435161,1502435111][/DOUBLEPOST]70 80 error var hangi birini atim :?
Her bir sk'yı spoiler içerisinden paylaşırsanız çözümü kolay olacaktır.

ip lordcraft.axitrbilisim.com gelip yardım ederseniz sevirim.

ip lordcraft.axitrbilisim.com gelip yardım ederseniz sevirim.
Ben skript veya pluginden anlayan biri değilim forumda anlayan arkadaşlar yardım edecektir.Ben sadece siz 70-80 hata var hangi birini atayım derken nasıl çözüme kavuşturabileceğinizi söyledim sk'larınızı güzel bir şekilde paket halinde paylaşın yetkili biriyle veya genel konu açarak onlar çözüme kavuşturacaktır paralı sk varsa ücretsiz olanlarını teker teker spoiler içerisinde paylaşırsanız hatalarınız çözüme kavuşur.

beklemede kalın hemen atıyorum hatasız halini[DOUBLEPOST=1502440973,1502440409][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kendi sunucumda denedim bütün hataları çözdüm 432 isimli eşya benim sürümümde olmadığı için birşey yapamadım maalesef

ayrıca komut engellerken command is "test1" or "test2": şeklinde engelleyebilirsin

nakarat bendede olmuyo onun için banneditems plsini indirmeyi düşünüyorum ve attığınız skriptleri deniyorum bekleyin olursa cevap yazıcam :)[DOUBLEPOST=1502443946,1502443370][/DOUBLEPOST]nakarat bendede olmuyo onun için banneditems plsini indirmeyi düşünüyorum ve attığınız skriptleri deniyorum bekleyin olursa cevap yazıcam :)

denedim ve bu sefer daha çok hata veerdi
sunucuma gelip bi bakarmısınız lütfen
lordcraft.axitrbilisim.com

nakarat bendede olmuyo onun için banneditems plsini indirmeyi düşünüyorum ve attığınız skriptleri deniyorum bekleyin olursa cevap yazıcam :)[DOUBLEPOST=1502443946,1502443370][/DOUBLEPOST]nakarat bendede olmuyo onun için banneditems plsini indirmeyi düşünüyorum ve attığınız skriptleri deniyorum bekleyin olursa cevap yazıcam :)

denedim ve bu sefer daha çok hata veerdi
sunucuma gelip bi bakarmısınız lütfen
lordcraft.axitrbilisim.com
Gelip bakmakla olsaydı ohoo :)
Güzel kardeşim sunucuda şu komutu yaz ; /sk reload all ,
Ardından Logları açıp o sırayı tamamen uzunca bir yazı gelecektir bana at halledeyim.
Ve de tüm skriptleri tek dosyada biriktirme zararına olur hepsini gruplandır fazlada gruplandırma.
İyi forumlar :)

Dediğim gibi hatayı atmazsanız çözüm bulamayız. Loglardan hataları kopayalayıp hastebine atınız.

post kasmak gibi olmasın ama skripti sunucumda denedim tamamen hatasız hatalı olsaydı paylaşmazdım yinede hata varsa hızı resim gibi sitelere fotoğrafını yükleyip bura atarsanız yine yardımcı olurum

iyi günler

herkeze merhaba arkadaşlar benim bir takım skriptlerim var ve bayası hata veriyor bunların hepsini 1 yere derledim
rica etsem oraya girip skriptlere baktıktan sonra hatasız bir şekilde başa bi yerde paylaşırmısınız
lütfen buna çok ihtiyacım var :)
skriptlerim:
post kasmak gibi olmasın ama skripti sunucumda denedim tamamen hatasız hatalı olsaydı paylaşmazdım yinede hata varsa hızı resim gibi sitelere fotoğrafını yükleyip bura atarsanız yine yardımcı olurum

iyi günler
Eğer Mrtolun Dedikleri Doğruysa Skript Pluginlerinin Eksikliğinden Olabilir Lütfen Skript Pluginlerinizin Oldugundan Ve Guncel Oldugundan Emin Olalım

SkQuery ve SkRayFall pluginlerini indirip deneyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl