Çözüldü Hatalara Çözümlerini Söylermisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Öncelikle ASkyBlock eklentinin .yml dosyalarını güncellemen lazım gerekli değil fakat tavsiye edilebilir.​
PlaceholderAPI için yapabileceğin tek şey sunucuna uygun versiyonu bulmak olabilir.​
AutoPickup eklentisi ise birlikte çalışabileceği eklentileri bulamadığı için hata veriyor.Sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.​
Shopkeepers eklentisi tam olarak hata vermiyor fakat sunucu versiyonuna uygun eklenti sürümünü kullanmadığını anlayabiliyorum.Tüm eklentilerin sunucuna uygun sürümünükullanmaya özen gösterebilirsin.​
adakit.sk Skriptinde verdiği hatada TAB yerine 4 boşluk kullanmanı söylüyor.​
Diğer hataları incelemeye vaktim olmadığı için özür diliyorum.Telefondan yazdığım için hatalarım olabilir.​

Ve 39,40,43 de 2 tab yerine 8 space koymanı söylüyor.

Öncelikle ASkyBlock eklentinin .yml dosyalarını güncellemen lazım gerekli değil fakat tavsiye edilebilir.​

PlaceholderAPI için yapabileceğin tek şey sunucuna uygun versiyonu bulmak olabilir.​

AutoPickup eklentisi ise birlikte çalışabileceği eklentileri bulamadığı için hata veriyor.Sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.​

Shopkeepers eklentisi tam olarak hata vermiyor fakat sunucu versiyonuna uygun eklenti sürümünü kullanmadığını anlayabiliyorum.Tüm eklentilerin sunucuna uygun sürümünükullanmaya özen gösterebilirsin.​

adakit.sk Skriptinde verdiği hatada TAB yerine 4 boşluk kullanmanı söylüyor.​

Diğer hataları incelemeye vaktim olmadığı için özür diliyorum.Telefondan yazdığım için hatalarım olabilir.​

Hocam biraz daha baksanız. Skrpti halettim sanırım. PlaceholderAPI 1.8 nasıl bulurum?

Bu günkerde bilgisayardan giriş yapmam mümkün değil.Bu yüzden diğer forum üyeleri size yardımcı olacaklardır.

PlaceholderAPI sürümlerini en yeniden eskiye doğru deneyerek çalışan sürümü bulabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bazi Sklarda Buna Yol Acabılıyor Bu Yuzden Skr reload all Yazıp Orda Eror Bolumundekılerı Sıl derım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl