Çözüldü HATA| Yardım edebilir misiniz lütfen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Merhaba, sunucumda bir oyuncu adasından ayrıldığı anda adadaki fırın duruyor. İçerisindeki eşyaları eklese de çıkarsa da çalışmaya devam etmiyor. Kırıp yeniden koyması gerekiyor. Aynı şey huniler için de geçerli. Ek olarak pistonlarda da böyle oluyor,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ne yaparsak yapalım aşağı düşmüyorlar.

Kullandığım plugin listesi bu;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Üstünü çizdiğim pluginlerin isimleri uygunsuz olduğu için çizdim. Ek olarak lagassist yapabiliyor mu diye düşündüm, silerek denedim ama aynı sorun devam ediyordu. 1.8.8 paper spigot kullanıyorum. Hiç bir şekilde leak bir plugin bulunmuyor.

ExploitFixer, GemCrush ve AAC'yi silip dener misin? Yedeklemeyi unutma.

Belki Pluginler Yanlış Değildir Oraya Su Koyabilirsin Üzerine de Piston Koydunmu Suyu açtığında inek aşşağı düşebilir.

React ve CasualProtector eklentilerini öneririm üstteki React’ın linki CasualProtector’u mc-market’te bulabilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@FlorisSa Eğer sorun çözülmüş ise en iyi cevabı seçip bildirirsiniz moderatör ekibi arşive alır ve aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olur.

Son düzenleme:
Merhabalar, Sorunuz çözüldü ise lütfen belirtiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl