Bulundu hata gui ve düzenleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevencraftmc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 411
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sevencraftmc

Ziyaretçi
az Önce skriptimi teşekkürler @_OnePage_ düzenledi fakat ben bunu envanterdeki tüm itemlere yapmak istiyorumyani tüm Eşyalarımı Tamir Etsin
EK olarak da elimde eşya varken guiye tıkladığım zaman menü boş gözüküyor TUSKE menü çözümü var mıdır örnek felaN

command /tamir:
trigger:
player's tool is air:
send "Elinde bir alet tutmalısın :)"
stop
player's tool isn't pickaxe or sword or shovel or axe or chestplate or boots or helmet or leggings:
send "&2Bu eşya tamir edilemez"
stop
player's tool's durability is 0:
send "&2Eşyanın canı full"
stop
if player's held item is tool:
if player's balance is greater than or equal to 10:
repair tool of player
remove 10000 from player's balance
send "&c10K karşılığında eşyayı tamir ettin." to player
else:
send "10K paran olmalı"

repair all items in player's inventory sayesinde tüm itemleri tamir ettirebilirsiniz
2.dediğiniz anlayamadım

format slot gui ile bir Menü yapıcam Mesela ve bu Menüye elim boşken tıkladığım Zaman menüye koyduklarım görünüyor Ama elimde Kılıç Felan varken Görünmüyor İçi Bo şgözüküyor
kodunu atarmısın

command /alet:
trigger:
open virtual chest inventory with size 1 named "&dALET" to player
format gui slot 4 of player with anvil named "&5Osmanlı Aleti" with lore "&atıklarsan alırsın" to run:
make player say "/osmanlıaleti"
close player's inventory
garip ben denediğimde çalışıyordu elinde item olup olmaması pek alakalı değil bu kodda

Evet haklısın Öyle çalışıyor ama NPC Felan tıklaDığında Çalışmıyor Neden Acaba NPC tıkladığında elinde eşya varken içi boş oluyor Menünün bu kodda
eşya ile alakası yok bakdığım kadarıyla sorun başka yerde büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl