Hastaneye Gittim Neler Yaşadım? Ne Hastalığım Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.547
bendede vardı bu sorun fakat hastaneye gittigimde kan tahlilimi alıp 1 hafta sonra gözüne bir iğne sokmuşlardı 1 ay kapalı durdu gözüm sonra ağrısı geçtiğini farkettim büyük ihtimalle sendekide bendekinle aynı sorun.
Korktum lan

Ya bendede öle bilgisayardan kalktımda koltuğa oturcak yer bulamıorum başım dönüyor :D

Kötü bir şey çıkma ihtimalide var çıkmama ihtimalide var. Göz kararması, mide bulanması ve baş dönmesi bunlara sebep olabilecek belkide onlarca sebep var. Oksijensiz kalmak bile bunların olmasına sebep olabilir. Fakat elbette senin sorunun bu kadar basit değil. Belkide bilgisayar, tablet, telefon ile çok vakit geçirdiğin içindir. Eğer doktor bir şeyin yok derse hayatını bir düzene koy derim. Beslenmene, telefon tablet ve bilgisayar başında geçirdiğin zamana dikkat et. Bol bol dışarı çık temiz hava al. Dediğim gibi ağır bir hastalığın olmasa bile basit şeyler bile sebep olabilir bunlara.

Kötü bir şey çıkma ihtimalide var çıkmama ihtimalide var. Göz kararması, mide bulanması ve baş dönmesi bunlara sebep olabilecek belkide onlarca sebep var. Oksijensiz kalmak bile bunların olmasına sebep olabilir. Fakat elbette senin sorunun bu kadar basit değil. Belkide bilgisayar, tablet, telefon ile çok vakit geçirdiğin içindir. Eğer doktor bir şeyin yok derse hayatını bir düzene koy derim. Beslenmene, telefon tablet ve bilgisayar başında geçirdiğin zamana dikkat et. Bol bol dışarı çık temiz hava al. Dediğim gibi ağır bir hastalığın olmasa bile basit şeyler bile sebep olabilir bunlara.
Teşekkür Ederim Dediğini ciddiye alacağım vaktim akşama kadar bilgisayarda geçiyor :/

Benim bir kere omzum ağrıyordu. İlk ağrıdığı gün doktora gittim (sabah kalktığımda oldu). Sıralar o kadar çoktu ki anlatamam. Baya bir bekledim yarım saat sürmüştür. İşte doktora falan söyledim, tabii o da önemli bir şey değil dedi. Hastaneye vardığımda geçmeye başlamıştı zaten. Senin de böyle birisi olman gerek. Sağlık her şeyden önemlidir.

Ha bu arada geçmiş olsun. Hiçbir şey çıkmaz. Merak etme kendini kasma.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl