Bulundu Hasar Tablosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaciGandalf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaciGandalf

Katniss Everdeen
Elmaslar
72
Discord İzni
Minecraft
HaciGandalf

Discord:

hacigandalf

Skript ile bir boss yaptım ve bu bossa vuran oyunculardan en çok hasar veren ilk 3 kişiyi ayırt etmem gerekiyor. Bunu hem sohbete yazdıracağım 1. 2. 3. diye hem de oyunculara sıralamasına göre ödüller verdireceğim. Yabancı skript paylaşımlarında da bulamayınca yarım istemek zorunda kaldım. İlgilenirseniz çok sevinirim. İyi günler.

Merhabalar,

Boss sistemini neden skript ile yaptığınızı anlayamadım. Çok güzel Boss eklentileri var. O boss eklentileri sayesinde en çok hasar verenleri de kolayıklıkla tespit edebilirsiniz. İyi forumlar.

Sadece bir ender ejderhası yaptım bir etkinlik yapmak istiyorum ve bunun için hasar tablosuna ihtiyacım var. Bir tane ejderha için eklenti indirmek istemedim.

Sadece bir ender ejderhası yaptım bir etkinlik yapmak istiyorum ve bunun için hasar tablosuna ihtiyacım var. Bir tane ejderha için eklenti indirmek istemedim.

Açıkçası 1 tane ender ejderhası için skript yazmanız performansı daha da düşürecektir. Yani bana kalırsa.

MythicMobs plugininde boss yazmayı biliyorum fakat çok büyük bir plugin. Bunun dışında bildiğin bir plugin varsa söylersen bakabilirim. Hasar tablosu ve birinciliklerine göre komut girdirilmesi gerekiyor.

MythicMobs plugininde boss yazmayı biliyorum fakat çok büyük bir plugin. Bunun dışında bildiğin bir plugin varsa söylersen bakabilirim. Hasar tablosu ve birinciliklerine göre komut girdirilmesi gerekiyor.

MythicMobs kullanıp hasar tablosunu vesaire skriptle birleştirirseniz gayet iyi olur bence. Sistemin Boss kısmını MythicMobs ile ayarlayın diğer tablo kısımlarını ise skript ile.

Ek olarak sadece skript kullanmak istiyorsanız böyle bir şey buldum MC-TR'de.

Kod:
command /event-ejderha [<text>]:
    permission: event.ejderha
    trigger:
        if arg-1 is "baslat":
            set {eventekalansüre} to 60
            loop 10 times:
                broadcast "End eventinin başlamasına kalan süre: %{eventekalansüre}% saniye"
                wait 10 seconds
                remove 10 from {eventekalansüre}
                spawn ender dragon at {end::ejderha}
            send all players title "&eEjderha Yeniden Doğdu" with subtitle "&fGit ve onu katlet &a/endevent" for 10 seconds
            set {end::oyun} to true
            delete {eventekalansüre}
        if arg-1 is "ejderspawn":
            set {end::ejderha} to location of player
        if arg-1 is "oyuncuspawn":
            set {end::oyuncu} to location of player
on death:
    if victim is a ender dragon:
        attacker is a player:
            if {ejderha::event} is true:
                give a diamond sword of sharpness 10 to attacker
                broadcast "&fEND Eventi &aSonlanmıştır"
                loop players in world("world_the_end"):
                    execute loop-players command "/spawn"
                    delete {end::oyun}
command /endevent:
    trigger:
        if {end::oyun} is true:
            teleport player to {end::oyuncu}

Teşekkür ederim aslında boss kısmını yaptım ben de ama hasar tablosu işi bayağı sıkıntı galiba bulunmuyor hiçbir yerde.

Teşekkür ederim aslında boss kısmını yaptım ben de ama hasar tablosu işi bayağı sıkıntı galiba bulunmuyor hiçbir yerde.

Hasarı tabloda göstermekte mi sıkıntı yaşıyorsunuz yoksa en çok alınan 3 hasarı tespit etmekte mi?

3 hasarı tespit etmekte sorun yaşıyorum. Çünkü en çok 3 hasarı tespit edersem onu tabloya da yansıtabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl