Ücretsiz Hasan Kolcu - ÜCRETSİZ MINECRAFT KONU TASARIMI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cristof

Hasan Kolcu
Elmaslar
92

Discord:

hasankolcu

Merhaba!
Ben Hasan Kolcu, uzatmadan konuya gireceğim. Genel olarak konularda kullanılan tasarımları eski ve yetersiz gördüğümden ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz bir tasarım yapmak istedim. Konu tasarımı olmayan, maddi durumlardan dolayı tasarım yaptıramayan kişiler gönül rahatlığıyla kullanabilir.

İmzamı kaldırmadığınız sürece istediğinizi yapabilirsiniz. Güle güle kullanın...
Gerekli font ve PSD dosyaları içerisinde mevcuttur.
RAR Şifresi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

giriş01.png
hakkımızda02.png

sistemler03.png

görseller04.png

2020-06-23_00.18.02.png

Son düzenleme:
Bedava bir konu tasarımı için aşırı iyi olmuş eline sağlık.

Merhaba!
Ben Hasan Kolcu, uzatmadan konuya gireceğim. Genel olarak konularda kullanılan tasarımları eski ve yetersiz gördüğümden ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz bir tasarım yapmak istedim. Konu tasarımı olmayan, maddi durumlardan dolayı tasarım yaptıramayan kişiler gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 214014
Ekli dosyayı görüntüle 214015
Ekli dosyayı görüntüle 214016
Ekli dosyayı görüntüle 214020
Bu konu tasarımı ücretli tasarımlardan daha fazla beğendim. Ücretsiz olarak paylaşman güzel olmuş eline sağlık.

Ücretsiz bir tasarıma göre gayet başarılı.

başarılı bir konu tasarımı kendi sunucumda kullanıcam

Bedava bir konu tasarımı için aşırı iyi olmuş eline sağlık.
Bu konu tasarımı ücretli tasarımlardan daha fazla beğendim. Ücretsiz olarak paylaşman güzel olmuş eline sağlık.
Ücretsiz bir tasarıma göre gayet başarılı.
başarılı bir konu tasarımı kendi sunucumda kullanıcam
Olumlu düşünceleriniz için teşekkürler

hocam merhaba dc den size istek attım soru sormak için geri döüş sağlarsanız mutlu olurum

Gayet güzel olmuş ellerine sağlık

Elinize kolunuza, emeğinize sağlık.

Hocam Bayağı beğendim, ücretli tasarımlar paylaşırsanız bi iletişime geçebilirim aklımda bazı projeler var da.

Elinizde sağlık güzel çalışma olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl