harun orhan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lazarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.322
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazarus

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
149
Minecraft
lazarusgod

Discord:

lazarusgod

tam tarihini hatırlamasamda bu sene harun orhanın beni davet
etmesiyle riseruinsin (satış takımı olmayan topluluk) discord sunucusuna girmiş bulundum
bundan sonrasında harun ile dini bir konu konuşurken, onların aynı şeyi milyarlarca tekrarlaması üzerine
discord sunucusundan çıktım, kendisi gelip olayı özel mesajlardan devam ettirdi bu olayların sonucusunda
beni riseruins sunucusunda (veya başka yerlerde) everyone atarak dinsizmişim, islam'a hakaret etmişim gibi göstermeye başladı
bunun sonucunda pek çok insan gelip oynadığım sunucularda dahi bana "dinsiz "dine hakaret etmiş" şeklinde
mesajlar atıp hakaretler etmeye başladılar, keza bunun dışında harunun çevresinde bulunan "Alpho320" ve "AxteriaFX" topluluk discordlarında
bana "sen islama hakaret ettin", "dinsizsin" gibi şeyler söylemeye başladılar.

ssler aşağıdadır
1596707073533.png

ultra multra müslüman olmasına rağmen bana ettiği hakaretler
1596707090598.png
1596707099941.png

Screenshot_20200308_190942_org.telegram.messenger (1).jpg

aşağıda da benim üzerime saldığı bir kişi var, pek umursayıp ss almamıştım ^^

1596707193118.png

Ekli dosyalar

• 1596707183957.png
    1596707183957.png
    101,8 KB · Görüntüleme: 157
Moderatör tarafından düzenlendi:
Sen şu an neyi izah etmeye çalışıyorsun xd?

harunun bana iftiralarını, hakaretlerini ve üzerime saldığı insanları
o kadar boş bir konu açmışsın ki adam senin ataputçu olduğunu falan izah ediyor düşünce yapından yola çıkarak düşünce yapınıda gösterseydin bari sslerde xd dediğim gibi çok gereksiz ve boş bir konu

ülkenin kurucusunun camilerde isminin söylemesinin ne gibi bi sakıncası var acaba : DDDDD harun ne boş duyar kasıyorsun be karşim

Konuya Harun ile girip, aşırı alakasız bir şekilde yorumlarda bana saldırman ne kadar çok acının olduğunun kanıtı :dDD. Ayrıca defalarca kez açıkladım sana bu olayı, o eklenti 2 ay önce yapıldı ve hiçbir sorunu olmadan 2 ay çalıştı. Anlamsız bir şekilde sonsuz bir loopa girdiği için böyle bir durum ortaya çıktı ki ilk kez olan bir şey. @Okan Seren (Eklentiyi yaptığım kişi) gidip ona özelden sorabilirsiniz. Yani anca boş sallamaya devam et, güldürüyorsun beni.

konuyla alakasız ama benimle java bilmediğim için dalga geçen ve beni aşağılayan alphonun yaptığı mükemmel eklenti
Ekli dosyayı görüntüle 135754
@salist3 Size mi düşüyor @Alpho320 yargılamak ?
Parasını veren ben değilmiyim ister eklentiyi öyle alırım ister almam, siz @Alpho320 kötülemek için elinizden geleni yapıyorsunuz, kardeş kolaysa sen yap.
Bu arada bu looplama olayı 1 kere oldu, yani ipin başını görmeden şurda kavga çıkartma.

sana birşey diyen yok zaten olay benle java bilmediğim için dalga geçip vasat bir eklenti yapması
kardeşim adam bir hata yapmış olabilir senin burda yaptığın gidip forumda kavga çıkartman, adamı düşürmek için didik didik yaptığı hatayı arıyorsunuz. vasat eklenti kısmına gelirsek kardeşim eklenti çok güzel çalışıyor size mi kaldı eklentiyi kullanmadan fikrini sunmak, java'nın mantığını bilmiyorsan niye karışıyorsun kardeşim.

Merhaba,
Burada kendimi savunacağım bir taraf yok tüm sözler bana aittir, bu konu beni uğraştırmak için açılmış lafı çok fazla uzatmaya gerek yok.

Durum şu şekildedir bundan tam 8 ay önce yaşanan bu olay'da biz bir muhabbet çevirirken kendisi "atatürk camilerde niye anılmıyor?" gibisinden bir soru soruyor ve biz de açıklamasını yapmaya çalışıyoruz ancak hani bilirsiniz "tamam hee tamam" gibi geçiştirmelerle hem konuyu açıp hem ciddiye almıyor ve kışkırtıyor konu da büyüyor.

Burada yansıtılan olay için tekrar kendimi savunmayacağım ben Atatürkçü bir insan değilim tapanları sevmem ama pek çok atatürkçü arkadaşım var hiç birine de ses etmem. Kimseyi fikirleriyle yargılamam o gün yaşanılan tartışmadan dolayı öyle yorumlar gelmişti.

eğer yargılayacak olsaydım bu duyuruyu benim discordum'da atılmasına izin vermez silerdim değil mi ancak siz fikirlerinizle saçma sorular sorarsanız (bknz: "Atütürk Camilerde Neden Anılmıyor"?) gibi sorular'a bizde cevap veririz. Bu konuda pek çok müslümanın fikri açıkça ortadadır.
1596714708208.png

Konuyu açan'da erkutay olduğu için çok fazla uğraşmaya değmez sen takıl kafana göre.

Benim java bilip bilmemem ona mı kaldı?
kardeşim onu aranızda halledin gidip buraya konuyla alaksız olan bir şeyi açıyorsun, adamı düşüyorsun. gidip burda konuyu açmanın ne alemi var bende mağdur oluyorum.

Yapma be harun :/

Konunun sahibinin adı erkutayım tam da senden beklenecek hareket arkadaş leak kullanan insanları savunduğunu söyledigim için bana özelden hakaretler yağdıran birisi kendisi ^^ çok bir şey demiyecegim o yüzden.

1596719012283.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl