lazarus
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 149
- Minecraft
- lazarusgod
Discord:
lazarusgod
tam tarihini hatırlamasamda bu sene harun orhanın beni davet
etmesiyle riseruinsin (satış takımı olmayan topluluk) discord sunucusuna girmiş bulundum
bundan sonrasında harun ile dini bir konu konuşurken, onların aynı şeyi milyarlarca tekrarlaması üzerine
discord sunucusundan çıktım, kendisi gelip olayı özel mesajlardan devam ettirdi bu olayların sonucusunda
beni riseruins sunucusunda (veya başka yerlerde) everyone atarak dinsizmişim, islam'a hakaret etmişim gibi göstermeye başladı
bunun sonucunda pek çok insan gelip oynadığım sunucularda dahi bana "dinsiz "dine hakaret etmiş" şeklinde
mesajlar atıp hakaretler etmeye başladılar, keza bunun dışında harunun çevresinde bulunan "Alpho320" ve "AxteriaFX" topluluk discordlarında
bana "sen islama hakaret ettin", "dinsizsin" gibi şeyler söylemeye başladılar.
ssler aşağıdadır
ultra multra müslüman olmasına rağmen bana ettiği hakaretler
aşağıda da benim üzerime saldığı bir kişi var, pek umursayıp ss almamıştım ^^
etmesiyle riseruinsin (satış takımı olmayan topluluk) discord sunucusuna girmiş bulundum
bundan sonrasında harun ile dini bir konu konuşurken, onların aynı şeyi milyarlarca tekrarlaması üzerine
discord sunucusundan çıktım, kendisi gelip olayı özel mesajlardan devam ettirdi bu olayların sonucusunda
beni riseruins sunucusunda (veya başka yerlerde) everyone atarak dinsizmişim, islam'a hakaret etmişim gibi göstermeye başladı
bunun sonucunda pek çok insan gelip oynadığım sunucularda dahi bana "dinsiz "dine hakaret etmiş" şeklinde
mesajlar atıp hakaretler etmeye başladılar, keza bunun dışında harunun çevresinde bulunan "Alpho320" ve "AxteriaFX" topluluk discordlarında
bana "sen islama hakaret ettin", "dinsizsin" gibi şeyler söylemeye başladılar.
ssler aşağıdadır
ultra multra müslüman olmasına rağmen bana ettiği hakaretler
aşağıda da benim üzerime saldığı bir kişi var, pek umursayıp ss almamıştım ^^
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: