Haronken Towny Wars - Erken Beta Süreci Jobs Rank Quest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Towny plugin paketi hazırlamak kolay mı ? ? ? Bence uğraştırıyor normal survivalin üzerine kurarsın o farklı ama normal bir towny paketini yapması 1 hafta sürüyor.
türkiyede towny'nin normali yok yani towny şöyle olur diyebilecek var mı burada
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Defalarca hile kontrolü yapıldı üzerimde ancak bir hileye rastlayamadılar son hile kontrolünde teamwiever gibi şeyler yükle falan dediler ancak bunu diyen kişi yetkili değil başka birisi bana düşman bir oyuncuydu yapmıcam deyip cıktığımda yetkili kişi kurucuya hile bulduk diye yalan attı loglarıma kadar kontrol ettiler ancak hicbirşey bulamadıktan sonra yalan attılar ve discorddan yazmaya başladığımda beta sürümündeyiz burda adalet yok diyip discorddanda ban yedim ve engel attılar burda banımın açılması icin uğraşmıcam ancak şunu bilmeniz lazım +30 u bile gecmeyen 20 kişimiz var ancak her gün oynuyor bu 20 kişi mantığıyla oyunculara değer verilmemesinin sonuucu 5 6 gündür 0 online'dır sunucuda en yüksek rütbeye ulaşan ilk kişiyim +150 saat çevrim ici saatim vardır ancak oyunculara değer verilmeyen bir sunucu

Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızda en az 5 adet görsel paylaşmanız gerekmektedir, gereken şartları sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır, bilginize sunarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl