Haronken Towny Wars - Erken Beta Süreci Jobs Rank Quest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelleme Beta Sürümü 0.3.0

> Yenilikler
Sunucu sistemlerini tanıtan basit ve anlaşılır yardım menüsü eklendi.
Oyuncuların öldürme, ölüm, para vb gibi bilgilerinin yer aldığı profiller eklendi.
> Güncellemeler
Oyuncular kolaylıkla hayvanları ve köylüleri öldürebildikleri için artık ele geçirilmiş topraklarda oyuncu dışındaki canlılar patlamalardan zarar görmeyecek.
Görev sistemi güncellendi, artık hatalı görev yok.
Performans iyileştirmeleri...
> Düzeltilen Hatalar
Köylü Ticaretlerinin Yenilenmemesi.
İçki silinmesi.
Askerlerin Kask Giyememesi.
Kuvvet etkisinin savaşta silinmesi.

Güncelleme Beta Sürümü 0.4

>Yenilikler
Dinamik market sistemi eklendi ve ekonomi altyapısı güncellendi.
> Güncellemeler
Spawnerlar zayıflatıldı.
Başkalarının topraklarına sethome atılması engellendi.
Mesleklerden gelen tecrübe ve para x4 azaltıldı.
Köyün kahramanı etkisi ekonomiyi bozduğu için köyün kahramanı etkisi yerine bir takım ödüller kazanıcaksınız.
Wiki menüsü güncellendi ve daha okunaklı hale getirildi.
Sunucuda normal bir sunucuya göre daha fazla patlayıcı olduğu için patlamalardan eşya silinmesi engellendi.
> Düzeltilen Hatalar
Ölünce eşyaların silinmesi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu oyuncular ve benim sınavlarım olduğu için kısa bir süre kapalı kalmıştı beta kaldığı yerden devam ediyor gelebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yapılar çok güzel gözüküyor. Sunucuya girip shader ile fotoğraf çekmek istiyorum :)

Towny ve Türkiye :/ bunu yapan sen bile olsan tutacağını düşünmüyorum...

Şu son zamanlarda gördüğüm en iyi hayatta kalma sunucularından birisi olabilir ki sunucu konu tasarımınız da oldukça hoş ve güzel olmuş. Aynı zamanda da sunucunun daha test aşamasında olmasına rağmen bu kadar güzel olması da ayrı bir detay olmuş. Sunucunuz da başarılar dilerim. :)

Sunucuya uğradım. "Towny" sunucu türünü çok iyi ayarlamışlar. Türkiye'de ne kadar oynancağını bilmem ama ben çok sevdim.​

Sistemler ve mapleri beğendim. Başarılar.

Gayet güzel bir sunucu olmuş gecenin 1.30'nda gittim 1.14.4 kurdum sunucunuza girdim oyna(yama)dım ortam vesaire gerçekten güzeldi.

Özelliklerinizi ve maplerinizi çok beğendim , elinize sağlık <3

Başarılar dilerim.
Daha Nice Towny Wars Başarılarınıza.:tr:

Towny acmak basit oynayacak kitle yok onu öğretrcende
Bu arada sunucu çok kötü bir dönemde açılmış 1.14.4 zorlu platform umarım başarılı olur
Towny plugin paketi hazırlamak kolay mı ? ? ? Bence uğraştırıyor normal survivalin üzerine kurarsın o farklı ama normal bir towny paketini yapması 1 hafta sürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl