Harlonia - Ekip arkadaşı arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloody

Poseia - Leader
Elmaslar
513
Discord İzni
Minecraft
Bloody

Discord:

Bloody#6666

2.png

2-1.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not: Sunucunun ilk ayından sonra yetkililerin de kazancı olacağı bir sistem ile ilerlenecektir.​

Son düzenleme:
1699850397374.png
1699850414592.png

Kesikler falan var fakat yani... Konu tasarımı düzeltilebilir. Onun dışında proje hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Fakat Umarım gerçekleştirebilirsiniz. Çoğu sunucudan umudum düşük ama başarılar.
(bide ilk şeyide herkes copy paste atıyor ama lütfen artık deyiştirin şu kelimeyi yaw! Gözünü seveyim!)

Ekli dosyayı görüntüle 230886Ekli dosyayı görüntüle 230887
Kesikler falan var fakat yani... Konu tasarımı düzeltilebilir. Onun dışında proje hakkında hiçbir bilgi verilmemiş. Fakat Umarım gerçekleştirebilirsiniz. Çoğu sunucudan umudum düşük ama başarılar.
(bide ilk şeyide herkes copy paste atıyor ama lütfen artık deyiştirin şu kelimeyi yaw! Gözünü seveyim!)
Geri bildirimin için teşekkürler, tasarımdaki hataları fark etmemişiz, dalgınlığımıza gelmiş. Proje hakkında bilgi veremiyoruz henüz birçok farklı sistem olacak, fikirlerin çalınmasını istemiyoruz.

Geri bildirimin için teşekkürler, tasarımdaki hataları fark etmemişiz, dalgınlığımıza gelmiş. Proje hakkında bilgi veremiyoruz henüz birçok farklı sistem olacak, fikirlerin çalınmasını istemiyoruz.
Hem mantıklı hemde... Eğer diğerleri gibi olursanız üzücek birşey.

Ama hey başarılar dilerim!

konu tasarımı geliştirilebilir dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl