Bu video size yardımcı olabilir.Merhaba ben bir towny sunucusu açmak istiyorum ve haritamı internette yansıtmak için dynmap pluginini kurdum ama yapamadım internetten ip girip :8123 ekliyorum olmuyor nası yapıldığını söylermisiniz ve ya başka bir plugin önerirmisiniz?
Olmuyor intarnetten haritaya giris yapilmiyorBu video size yardımcı olabilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
map için portun çalıştığınız kontrol ettiniz mi ? portlar açık mı kontrol eder misiniz ?Olmuyor intarnetten haritaya giris yapilmiyor
Ben falix sitesininden kullaniyom sunucu için ve ipmin sonunda :15269 ayzio port degilmi bumap için portun çalıştığınız kontrol ettiniz mi ? portlar açık mı kontrol eder misiniz ?
mapi çalıştırması için ayrı port açılması lazımBen falix sitesininden kullaniyom sunucu için ve ipmin sonunda :15269 ayzio port degilmi bu
Nasıl yapıcam?mapi çalıştırması için ayrı port açılması lazım
falix i çok fazla bilmediğim için yardımcı olamayabilirim. Ama en son hatırladığıma göre coin biriktirip ayrı port açıyorsun ordan plugine giriyorsun sonra domain ile bağlantısını yapıp açıyordun bildiğim kadarıyla.Nasıl yapıcam?
tamamdır sağolunfalix i çok fazla bilmediğim için yardımcı olamayabilirim. Ama en son hatırladığıma göre coin biriktirip ayrı port açıyorsun ordan plugine giriyorsun sonra domain ile bağlantısını yapıp açıyordun bildiğim kadarıyla.
Rica ederim. Şimdiden başarılar dilerim.tamamdır sağolun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!